|
Novembris 4., 2008
elina | 10:24 1) Sastāvdaļas:
1. 250 g biezpiena 2. 2 gl. miltu 3. 2 olas 4 ēdk. eļļas 4. ½ tējk. sodas dzesēta etiķa
Pagatavošana:
No pagatavotās mīklas veido plāceni, liek virsū pildījumu, cep 20 min.
2) Sastāvdaļas:
1. 200 ml kefīra 2. 1 ola 3. 1 ēd.k. majonēze 4. 1 ēd.k. skābs krējums 5. 1 tējk. soda 6. 3-4 gl. milru 7. ½ tējk. cukura 8. šķipsniņa sāls
Pagatavošana: (laiks: 25 minūtes)
Bļodā iesitam olu, pievienojam majonēzi, krējumu, sāli, cukuru un samaisam to visu viendabīgā masā. Tad pievienojam kefīru, tad sodu un vēlreiz samaisam. Pakāpeniski jaucam klāt miltus, lai sanāktu ne pārak cieta mīkla.
Mīklu saveļam bumbā, pārklajam ar dvielīti un atstājam istabas temperatūrā uz 10-15 minūtēm.
Mīklu izrullējam, liekam uz ietaukotas plāts un vairākās vietās ar dakšiņu sadurstam.
Pa virsu liekam picas pildījumu pēc pašu vēlmēm, izdomas, patikas un gaumes. Cepam cepeškrāsnī, kamēr gatava, kā visas picas.
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |