|
Septembris 17., 2008
19:40 cik labi ēst gatavošana liek pārsēgties no darba. šampinjonu zupa sanāca lieliska. pat zilo sieru aizmirsu uzdrupināt.
|
Comments:
| From: | malish |
Date: | 17. Septembris 2008 - 20:35 |
---|
| | | (Link) |
|
Toties Bridžitai sanāca "zilā zupa" pat bez zilā siera! :D
| From: | uwa |
Date: | 17. Septembris 2008 - 20:53 |
---|
| | | (Link) |
|
hh, izskatās, ka man šovakar viecās nedaudz labāk.
pastāsti, kā tu gatavo šampinjōnu zupu!
| From: | uwa |
Date: | 18. Septembris 2008 - 17:55 |
---|
| | | (Link) |
|
Katliņā sviestā apcep sīki sagrieztu sīpolu, liek klāt sakapātus šampinjonus, sacep, piele bišk ūdeni, lai pasutinās. Tad pieliek kādas divas ēdamkarotes miltu, kas izšķīdinātas pus krūzē ūdens, lej klāt buljonu, sablenderē, vēl piejej ūdeni un izšķīdina kausēto sieru. Klāt baigi labi garšo cepeškrāsnī apgrauzdēta baltmaizīte un zupā iebirdināts zilais siers. |
|
|
Sviesta Ciba |