sliktaas domas

kas tevi diida?


September 22nd, 2006

pa nopietnam @ 10:34 pm

es ir: bitchy
pielipa: tumsa

tagad pa nopietnam atkal.
Domaju ka ir ar atriebi un visaadam tadaam lietaam uz pasaules?Jaa,es zinu tos miljonos teicienus-ko seesi,to pljausi utml...bet nu ne vienmeer tachu ta notiekas.
Un nu nekadi nevaru piedot dazhiem cilveekiem,nekaadi nesanaak..pat ar visu manu lielo cilveekmiilestiibu.Nesanaak.Teoreetiskos pratuljojumus shajaa gadijumaa atstaasim aiz striipas...ka jaamil arii savs ienaidnieks,ka dziivee viss naaks atpakalj..bet zini cik saapiigi ir.Noteikti.Katrs to zin.Cik sapiigi,kad saap..un ka vinjam nesaap.Un tiri cilveeciigi gribaas lai vinjam arii saap.
Drusku jau man sanaak balanseet-esmu iemaciijusies taa smalki "nolikt" pie vietas savu reizi...bet ne vienmeer tas izdodas.Un varbuut mazmaziitinju atriebiiti var.Tadu mazinju kaa skabardzinju.
 

Comments

 
From:[info]troublemaker
Date: September 23rd, 2006 - 07:47 am
(Link)
iestarpinot vienu teorētisku prātuļojumu(ko gan es vairs par tādu neuzskatu ;)) - visiem likumiem ir savi izņēmumi. ir tādi cilvēki, kas uzaudzējuši tādas bruņas, ka...nujā...tur ar skabardziņu vairs nepietiks, lai atlauztu. nu, be,t ja tev nav jāsatiekas ar to cilvēku, un tas palicis sirsniņā - tā sāpe...tad labāk nevajag to atriebi...kaut gribas un man viegli teikt...nevajag, nevajag, nevajag atriebties :) bet, ja ļoti gribas...padomā...nu, ja tu nonāktu tādā situācijā kā tas cilvēks un rīkotos tik riebīgi pret kādu citu...un tad šis kāds cits pret tevi tad atriebjas un tas laikm nav patīkami...imagine...un ja jūti, ka ir ok, tad dari kā jūti ;)
a ja jāsatiekas un tas nebeidzas, tad jāliek pie vietas, nav ko daudz domāt :D
nu tā es to iedomājos šsjā rītā :)
[User Picture Icon]
From:[info]aneteens
Date: September 23rd, 2006 - 11:55 am
(Link)
Nu priekškam tērēt savu dārgo laiku kāda losīša dēļ, kuram tu alksti atriebties? Jā, viņam nāks atpakaļ viņa nodarītais, vari būt droša, agrāk vai vēlāk. Tāpēc nav ko piemēslot sevi ar domām par atriebību. Dzīvo dzīvi.
[User Picture Icon]
From:[info]unwell
Date: September 23rd, 2006 - 07:06 pm

;)

(Link)
nja...tas bija mirklja vaajums :)) sodien vairs nealkstu nevienam atriebes,sodien atkal visus miilu :))
ai,man svaarstigs garigais..taapeec taa.
Bet ceru ka no iemileeshanaas tas aatri neiesvaarstiisies atpakalj citaa..sliktajaa...