Untilted Untilted - Regression

„Regression”

Skaidrs, ka pēdējos gados esmu pamatīgi regresējis. Es pat lietoju vārdu "degradējies", tak mana terapeite paskaidroja, ka degradācija principā ir neatgriezenisks process, kamēr regresu vēl var apturēt un vērst pareizajā virzienā.

Diemžēl regresija ir skārusi arī seksu. Šķita, ka tagad varēšu atļauties par to domāt un manī būs milzum daudz nepiepildītu vēlmju, - taču ir pilnīgi otrādi. Ja agrāk, skatoties uz kailu sievieti, es momentā redzēju visas detaļas, kas mani saistīja un uzbudināja, tad tagad es redzu tikai kopainu. Sasodīts! Sīs attiecības bijušas tomēr tik traumatiskas, es varu tikai pateikties liktenim, ka esmu pieredzējis arī savādākas attiecības.

Vēlos ātrāk atgūt sevi, jo pašlaik es neko neredzu. Ir tik daudz problēmu jāatrisina, pirms es atkal spēšu paskatīties uz sievietēm.

Kādreiz tas bija tik vienkārši. Doma par to, ka pēc darba kopā ar savu mīļoto sievieti iesiet vannā ar saldējumu vai šampanieti, šķita tik jutekliska. Es jau uzreiz zināju, kā un kur es viņai pieskaršos, es zināju, ka varēšu viņu pārsteigt un sniegt baudu. Zināju, ka izbaudīšu katru minūti no šī mirkļa un, ka dēļ tādiem ir vērts dzīvot.

No comments