|
[Jan. 15th, 2011|08:56 am] |
|
|
|
Comments: |
Kuru vitamīnu tad es neuzņemtu, ja neēstu gaļu?
Ūja, ūja.. A - burkāni, brokoļi, kāļi, spināti, mellenes: D - Olas, sēnes; E - Ķirbji, olīves, Saule, sēklas; K - Spināti, kāposti, avokado, kivi; Un es uzskaitu tikai sīkumu, jo man ir slinkums ilgi domāt. Labāk būs, ja es nemaz nesākšu par tauku klātesamību veģitāros vai vegāniskos produktos [posta pirmais punkts]. Tā eļļa, kuru Tu lej uz pannas, ir taisīta no augu valsts, nevis iztecināta no vistas. [turpinot domu, es nezinu, ko Tu darīji vidusskolā, bet, paldies dievam, mēs, visēdāji, esam apveltīti ar metabolismu. Kā Tev šķiet, kamdēļ cilvēki, kas daudz ēd baltmaizi, cukuru un cepumus [pirmajos divos nav tauku, otrajos ir ļoti maz] ir visumā treknāki par tiem, kas to dara mazāk?]
lai ķermenis šos vitamīnus uzņemtu, ir nepieciešami tauki. Augu izcelsmes eļļas ir viens no neefektīvākajiem veidiem, kā uzņemt taukvielas (nejauc ar ogļhidrātiem)
Veģetārieši sviestu neēd, krējumu pie savas veģetārās zupiņas neliek? | |