Silander Bann
underling
...::.:: .:::

February 2012
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Silander Bann [userpic]

Arī par labu izdaudzinātais ''Clockwork orange'' man šķita shitty shit. Pirmā trešdaļa no filmas - daudzsološa, interesanta. Pēc tam aiziet kaut kāda debīlā morāle par to, ka nevajag darīt ļaunu, jo tad viss nāks atpakaļ un tā tālāk, un tamlīdzīgas lietas. Un tās pašas beigas man vispār šķita lieka lentas daļa. Nelika man par dzīvi aizdomāties it ne druskas vairāk kā kādas seklo morāļu filmas. Vienīgais par ko es domāju - vai tiešām es esmu tik stulbs, ka neredzu tur nevienu dziļāku domu. Pieļauju, ka kārtējā filma, kura salīdzinājumā ar grāmatu, uz kuru tā balstīta, ir galīgi izgāzies variants. Ja esmu palaidis kādu svarīgu domu garām, atļauju kliegt nelabā balsī, saukāt mani par idiotu un spraust man sērkociņus aiz ausīm.
Ā, tie no krustiem norautie un rindā saliktie Jēzuliņi gan bija stilīgi. :D

Jā, apmēram tāpat kā ''Donnie Darko''. Vienīgais patīkamais tajā filmā bija aktieris, bet tā visa time warp figņa un trakais čalis zaķa kostīmā bija diezgan smieklīga. UUUUUUnnnn, protams, no kurienes gan varētu uzrasties lidmašīnas dzinējs un pareģojumus vēstošs muļķis, ja ne atceļot no nākotnes, vai arī no kādām krāsainām sēnītēm, lietotām uzturā.

meldiņš galvā: Hospitāļu iela - pilnmēness
Comments

man likás debíla gan filma gan grámata un es vispár no tás neko nesapratu.
vienígais patika ka tasdzeks klausíjás mocartu.

bet vispar kautkáds gljuks un nekádu mácíbu arí neatradu.

Viņš klausījās Ludvigu, bet nu jā, pilnīgi nekā derīga tur nebija. Nu ja saki, ka grāmata bija tikpat švaka, tad jājautā - ko cilvēki viņā saskata?

es to grámatu baigi ilgi gribéju izlasít jo visi teica ka tik laba tik laba bet man kautká nekad nesakrita apstáklji.Tad kad vinju dabuju jau par celjam saku lasít gaidás par kautko wow- un 2 treshdaljas vidú jau biju shausmígi vílusies.

es vispár vinju izlasíju, atdevu un teicu -wtf

man kaut kā pofig, es filmās reti meklēju Lielo Dziļo Domu, man vienkārši to jaunuļu ņirgāšanās par visu likās varen daiļa (tas par to apelsīni). violence, just violence!

Lielo dziļo domu jau ne vienmēr vajag, bet vienmēr vajag lai filma kaut kādā veidā aizkustina vai liek domāt, savādāk jau sienā arī var tikpat labi skatīties. Ņirgāšanās bija filmas interesantā daļa, jā. To iesākumu izmantojot, varētu daudz interesantāku to filmu izvērst.

[offtopic] brrrr, šajā komentā Tu tik ļoti izklausies pēc mana exa, brrrrrr [/offtopic]
laikam būs jānoskatās vēlreiz, jo īstenībā maz ko atceros. par maz, lai jēdzīgi diskutētu. bet tā jau parasti, man ir tikai dažas filmas, ko tiešām mīļoju, atceros un būtu gatava skatīties jebkad.
tā starp citu, es visu laiku aizmirstu, kā Tev bija ar V for Vendetta..

Joprojām neesmu redzējis. Viņam šitādi paši viedokļi bija vai kā?

nenē, tas stils bija vienu brīdi kaut kāds brr, bet moš man vienkārši sagāja uz īso.
tāāāāāā, nu, es tak drīkstu kkad iesperties pie Tevis ar aliņu un V for Vendetta flashkā, vai ne? :)

Man patika gan filma, gan grāmata, un abas uztveru savā ziņā kā mākslas darbus. Kubrika īpatnējais skatījums uz lietām filmā, manuprāt, ļoti labi parādījās.

Īpatnēja un savdabīga viņa bija, jā. Bet no tās vietas, kur viņu savāca cietumā, tālāk viss bija briesmīgi paredzams un, šķiet, nepārdomāts. Bija sajūta, ka aptrūkušās idejas kā turpināt stāstu. Kā mākslas darbs - pilnīgi noteikti. Kā filma, pēc manām domām, viņa bija neinteresanta.

Līdz manīm neaizgāja. Skumji, bet taisnība. Darbs jau labs, noskaņa tīri smuka, bet saturs gan dikti sakaitināja.