nākotnes · atmiņu · pieraksti


21. Februāris 2010

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Hei, hei, esmu atpakaļ no Seckau.
Ļoti skaistas 4 dienas ar kori Cantanima.
Dzīvojām, dziedājām un dzīvojāmies Seckau klosterī, ļoti skaistā ciematiņā kalnos, ko iekļāva vēl augstāki kalni. :)
Neierasts klusums, kalnu gaiss un spilgtas, spilgtas zvaigznes naktī.

Koris ir vnk super, visi un ikviens!
Lai gan darbs bija no 09:00-21:30 katru dienu, viss bija ļoti noderīgi, ļoti foršā līmenī un galvenais - vienmēr pozitīvi, lai cik visi noguruši nebūtu maz gulēto stundu dēļ.
Vispār ir diezgan iespaidīgi - lasīšana no lapas sagādāja problēmas arī man un pārējiem, kas mācās mūziku universitātē. ( Laikam Pendereckis ar savu Agnus Dei pārsita visu pārējo... )
Un Fuge aus der Geographie....Cik youtubā paskatījos - mūsu korim sanāk iespaidīgāk, jo alti un basi ar savu TRINIDAD var nonest no kājām priekšējo rindu un cīņa starp altiem un tenoriem par Tibetu ( ;) ) arī nav slikta. :) http://www.youtube.com/watch?v=g_tTOLLnT1Y&feature=related ( ģeogrāfiskam ieskatam fūgā :D )
Un man pietrūks Seckau klostera ēdiena! :) Mmm...
Vakar bija arī brīnišķīgs koncerts - vairāk priekš mums pašiem, bet TIK ļoti skaists!
Bija skaņdarbi, kuru laikā visi vnk raudāja - tik skaisti un aizkustinoši, un tādi, kuros varēja nokrist no krēsla no smiešanās, nu, protams, arī nopietnības netrūka...
Vakaros jam sessions, grāmatu lasīšanas klubiņš, galda futbola turnīri, spēles un dejas, akordeona skaņās skanot AT folkmūzikai. :))))

Vienvārdsakot - ļoti skaists laiks, forši cilvēki, gaidam koncertus, gaidam ceļojumus ( sāksim ar Šveici :) ) un kompānijas atkalsatikšanos... :)

* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena