Ķēms

EP vēlēšanas

EP vēlēšanas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
EP vēlēšanas - izvēlējos favorītu - Ivars Ijabs.
Sākumā biju izmisumā, gandrīz jau Ievu Ilvesu izvēlējos, kā veiksmīgu sievieti:-);tad nejauši, jau sākot rakņāties un interesēties vairāk, jo kaut kas tomēr līdz galam nenostrādāja,
uzdūros uz pirmo šeit minēto.
Tagad, varu pateikt atklāti, esmu laimīga par savu izvēli, jo man patīk tās loģiskais pamatojums, pie kura, starp citu, pielika, varbūt par īsti nenojaušot, pirkstu mans darba kolēģis, jo
pat par I.Ijabu sākumā bija šaubas (piezīme: man vienmēr par visu ir šaubas).
Tagad zinu - veselais saprāts ir:-)
Tādiem kā man, par godu mums, lai tikai ejam balsot, iecirkņu laiki ar likumu mainīti un pagarināti, jo brīvdienas taču ir svētas dienas, tādā ziņā, - ka ne jau vazāties pa Rīgu.
Paldies tehniskajam nodrošinājumam, kas gļuko!!
P.S.Kad rakstīju par A.Kiršteinu, kā iespējamo izvēli, tas bija pārāk personiski, tāpēc, bet paklausījos, ka vecos uz EP nevajagot laist, tāpat neko nedarot, - nolēmu, ka jārok vien tālāk.
Un - tā viendzimuma pāru tēma jau tā apnikusi, ka nevar vairs pilnigi neko citu saklausīt, nu cik var uzbāzties ar šo tēmu?! Tik bieži dzirdot norūpējušos cilvēkus par šo tēmu, jau sāc just līdzi un uztvert neadekvāti - pretēji tam, kas patiešām ir nepieciešams (ar "nepieciešams" - sapratu "līdztiesību"), jo, kolīdz sāc just līdzi, zaudē realitātes izjūtu, t.i., nespēj pieņemt objektīvus lēmumus; starp citu - vai tad EP šī tēma par maz tiek apspriesta? Man liekas, ka tur pietiekami daudz par šo spriež, neko vairāk jau arī nevar izspriest vai uzspiest nacionālā - valsts līmenī. Jautājums - EP tikt valsts (visas sabiedrības) vai atsevišķas sabiedrības grupas interesēs? Vispār šķiet nereāli, ja tikai grupas interesēs, - bet neesmu eksperts un pat negribu politikā kaut ko izprast padziļināti, jo tās ir melu spēles, lielas vai mazas, nekā reāla.
Jo pat ieejot politikā ar ideju, pēc kāda laika paliek pavisam bez idejām:-)
Powered by Sviesta Ciba