ulrich - [entries|archive|friends|userinfo]
ulrich

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 29th, 2004|12:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | angry]

F....ck.. "Jauki" gan ir apreceeties.. Kaa izraadaas peec shii svariigaa solja spershanas, Tev ir automaatiski jaakluust par "necilveeku", parunaat ar Tevi vairs normaali nav iespeejams, saspringums ir pamatiigs, jaapiipee slapstoties aiz stuuriem un alkohols jaalieto tikai tad, kad sieva maajas gulj un visaadi savaadaak jaakraapjaas un, kas galvenais, paniski jaareagee uz to,ka kaads cits to atlaujas atziimeet..:(
Nozeelojami..:( apsveicu Tevi mans cieniitais draugs.. Wise decision..:(
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]habibti
Date:September 29th, 2004 - 12:16 pm
(Link)
nespēju neko ne iebilst, ne piekrist, jo neesmu bijusi laulātā draudzene :)))
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:September 29th, 2004 - 12:25 pm
(Link)
man vienkaarshi kkaa sanaaca dusmas..peeksni no normaalaa cilveeka paarveersties par kaut kaadu memlaku, kas jau 1meenesha laikaa ir nokluvis zem tupeles,un visiem, kas ar vinju ir kopaa pavadiijushi peedeejos 10 un vairaak gadus un tagad, redziet "atlaujaas" kaut ko teikt, moralizee, ir vienkaarshi nozeelojami.
[User Picture]
From:[info]habibti
Date:September 29th, 2004 - 12:31 pm
(Link)
bet esmu ievērojusi, ka vīriešiem pašiem ir tieksme palīst zem tupeles, tā ir, attieksme pret draugiem, draugu izklaidēm mainās, bet varbūt šīs pārmaiņas ir dēļ tā, ka nu viņa ES ir pārtapis par MĒS..?
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:September 29th, 2004 - 01:47 pm
(Link)
protams, ka nokluustot MEES statusaa viss nedaudz mainaas un tas ir pat vairaak kaa normaali..
Jautaajums ir vai cilveeks peeksni var kluut par citu cilveeku nekaa vinsh ir bijis liidz shim, jebshu tomeer ne.. manam jau domaat, ja Tu precies, tad diezgan skaidri apzinies savas otraas pusiites + un -..un dziivo nevis sleepjoties un maskeejoties(pie tam paniski visiem staastot,cik vinsh juutaas lieliski), bet gan taads kaads esi iisteniibaa, jo skiet maskeeties mums visiem ir gana iespeejas arii citaas vietaas..
nezinu..
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:September 29th, 2004 - 12:44 pm

Nu, bāc!...

(Link)
Kādas šausmas Tu raksti? ;))
Vispār jau Tev ir taisnība, kaut arī, manuprāt, Tu drusku pārspīlē - ir jau jārēķinās ar to otru cilvēku, zinot, ka viņa gaidīs Tevi mājās noteiktā laikā ar siltām vakariņām. Bet aizliegt dzert un pīpēt?
Nūūū... tas ir par traku.
Ja paniski reaģē, tātad pašam kauns.