transcendentālais objekts laika galā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:31: Tējas pauze
Mans darbs ir piegādāt iepirkumus Sainsburys klientiem. Es vagoju pa skaistajām, šaurajām Edinburgas ielām ar balti oranžu busiņu un klausos podkāstus.
Šodien pa radio pirmo reizi dzirdēju 'Wuthering Heights.'
Keitas Bušas nazāli histēriski ņaudēšana ir bezgalīgi apburoša un muzikāli interesanta, klausos to dziesmu jau kādu divdesmito reizi un skaļi dziedu līdzi.

Kāda kliente no turīga rajona zināja stāstīt, ka Skotijas Pirmā ministre plāno ieviest drakoniskus mērus cīņā ar vīrusu. Ja tā godīgi, tad krogi un citas figņas manu labklājību neietekmē, taču ja aizvērtu sporta zāles, tad gan būtu gauži, jo labākās zāles pret grūtsirdību ir notriekt savu ķermeni tā, ka sāp visi muskuļi vienlaicīgi. Taču bez svariem to nevar tik viegli panākt. Tad vēl joga un pirts. Es daudz neprasu, Nikola, patiešām.

Darbā strādā viena ungāru meitene, kura man likās kaut kādā veidā pazīstama, tikko viņu pirmo reizi ieraudzīju. Pirms koronas viņa strādāja vecpilsētā, "Skotijas viskija pieredzes centrā"
Neesmu vēl saņēmies noskaidrot visādas privātās dzīves nianses, bet ar viņu ir ļoti patīkami un viegli runāt. Kad parādīju viņai siltu rupjmaizes kukuli, kuru cep kādā lietuviešu veikaliņā, viņa man atnesa pašas darinātu saldskābmaizi, kā arī dzīvo maizes kultūru, kura jābaro ar rupjā maluma miltiem un pacietību.
Man jau patīk ņemties ar visādām organiskajām kultūrām, tagad esmu apņēmies kļūt par amatieri-maiznieku.

Powered by Sviesta Ciba