only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 4th, 2010

    Time Event
    11:48a
    nutaa... dazhi censhas metodiski nokaut manu prieku par riitdienu. gaidu, kas buus naakamais...
    1:20p
    gandriiz kaa seriaalaa
    tagad draugos sarakstos ar savu jaunaako maasiicu, mammas maasas meitu, kuru peedeejo reizi redzeeju, kad vinjai bija 2 gadi. tantes civilviiram peec mazaas piedzimshanas toreiz notika kautkaads klikshkjis galvaa un vinjsh aizliedza jebkuriem radiem kontakteeties ar mammas maasu un mazo. driiz peec tam viena peec otras nomira vecvecmaaminja un vecmaaminja un saakaas nebeidzami skandaali un sceenas ar mantas daliishanaam (kuras nemaz nebija tik daudz) un viens otra vainoshanaam. es no taa maz ko atceros un zinu, jo biju vien 12 gadu veca. zinu tikai, ka saakaas nenormaals ljembasts un rezultaataa ar vienu maasu tika paartrauktas attieciibas liidz shim briidim. vinjas nostaaja man nav skaidra, mana mamma apgalvo, ka civilviirs vinju esot sitis.

    lai nu kaa, neticami, bet daudz laika ir pagaajis un nu mazajai jau 15 gadi un vinja intereseejas par saviem radiem no mammas puses. interesanti vai vinjas teevs to zina?

    // vispaar jau skumjaakais no visa(vismaz prieksh manis) ir tas, ka shii mammas maasa (vinjai ir veel divas citas) un vinjas viirs tika uzskatiiti par maniem krustvecaakiem. taadaa kaartaa es liidz shim esmu jutusies visai aplaupiita ar to, ka man taadu krustvecaaku taa pa iistam nemaz nav bijis.
    7:30p
    Kaa jau tas manaa darbaa nereti gadaas shodien man bija jaapaargjeerbj manekens. Viirieshu manekens, kursh atrodas veikala priekshplaanaa un ir ar galvu un matiem (pie sienaam esoshie ir "vecie" bez galvaam). Dotajaa briidii gjeerbju nost un jaucu savu "viirieti" aaraa. Naak viirietis taa ap 40+ un jau pa gabalu jautri komentee manu darboshanos. Pienaacis tuvaak skalji uzsauc man - vai juus ar visiem saviem viirieshiem taa apejaties? Es, nepaatraucot darboshanos, nozibinu acis vinja virzienaa un atbildu - tikai ar nepaklausiigaakajiem. Un pati samulstu :D

    << Previous Day 2010/11/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba