only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, December 24th, 2009

    Time Event
    12:26p
    diivaini, ka tuseejoties ar alvja gjimeni es guustu daudz vairaak ziemassveetku sajuutas, nekaa ar saveejo. vakar gaajaam pirkt egliiti - pasaakums, ko neatceros dariijusi kopsh mees izvaacaamies no purvciema dziivoklja. tad veel visaadus nashkjus ziemassveetku galdam, paliidzeeju izdomaat, ko gatavot... nu taa... gjimeniigi. patiikami.
    tagad uz darbu, gan jau veel kaadi peedeejie nebuus daavanas sapirkushies un tad vakaraa uz Inchukalnu pie saveejiem. un divas briivas dienas. pastaigaam, sarunaam, teejas dzershanai un, ko tur liegties, ko sleept, arii eeshanai :D

    gaishus un miiljus jums! :*
    6:25p
    darbs
    gribas virs kases izkart lielu plakatu ar uzrakstu "miljie cilveki, velcieties tachu majas pie saviem tuvajiem un beidziet shkjiest savu brivo laiku ziemassvetku vakara drebju meklejumos"
    6:51p
    darbs nr 2
    pilns veikals ar krievu cacam. es varu saderet, ka man tulinj bus javelk kaut kas nost no manekena...
    8:52p
    vilciens
    tresho vai ceturto gadu 24 datuma braucu ar pedejo vilcienu uz Inchukalnu un vienmer vagona pagadas kads, kuram nav naudinjas biljetei.
    10:21p
    Jep, tieshi ka es paredzeju. zabaki man nepiestav un par alvi man tika indiga toni aizradits, lai netaisu cirku un ar to neplatos. superiiiiiiiigiiii wiiiiii!

    << Previous Day 2009/12/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba