only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, October 1st, 2009

    Time Event
    10:12a
    Wap
    Jēz vakar gandrīz muļķības sadarīju vīna iespaidā :) bet nē, viss čikeniekā. Nu bet pēdējais randiņpuika laikam ir ieinteresēts hehe.
    9:27p
    nonsenss
    frizieris raud peec maniem matiem. un peec kaada jauka jauna shampuuna arii :) taa kaa par saveejiem tik ljoti ruupeejos, tad esmu piekjeerusi sevi pie taa, ka nicinoshi nopeetu sievietes, kuras savu pachku nav vareejushas vai nav gribeejushas savest kaartiibaa. taada neliela viizdeguniiba no manas puses, taateikt :D
    taa kaa Annai no Zaljajiem jumtiem vinjas lielais mierinaajums bija deguns, kursh bija perfektas formas un ljoti gliits, taa man ir mani mati. nekaadi nevaru saprast 19.gs. tieshaam tik ljoti peetiija atsevishkju kjermenja dalju piederiibu "klasiskaam formaam" un skaistumam? kaa tas ir, kad visa paareejaa seja, taatad ir nesameeriiga, bet deguns perfekts. man jau liekas, ka viss ir jaasaktaas "kontekstaa", tb kaa tas iet kopaa ar paareejiem sejas vaibstiem. un lielaakais taa laika meitenju bieds - uzkumpums vai "eerglja deguns" muusdienaas manliekas sievietei piekshjir tikai papildus roziiniiti. protams, pie noteikuma, ka sho savu "truukumu" prot likt lietaa. vispaar tur gaaja runa arii par slaidaam potiiteem un peedas paceelumiem, kuriem strautinjsh vareeja teceet cauri.

    baac gribeeju uzrakstiit divus nenoziimiigus teikumus un re` kaads palags sanaaca :D
    9:53p
    it`s official!
    liidz ar shitantaada riebiiga laika iestaashanos balkona sezonu pazinjoju par oficiaali "beigtu"! tagad tur dziivos tikai daarzenji un auglji.

    << Previous Day 2009/10/01
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba