only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, August 1st, 2009

    Time Event
    10:20a
    chetras (4!) briivas dienas!!!! :)))) tuulinj braukshu uz laukiem. esmu tiiik laimiiga! taa kaa visi lielie lauku darbi ir apdariiti, cik nu mums tur vinji ir, tad varees knibinaaties un dariit kaut ko patiikamu. restaureet kaadu kreeslu, shuut maisinjus zaalju teejaam nu vienvaardsakot kaut ko taadu... radoshu :D
    11:34p
    Wap
    NW mani piebesija. Galīgi nepiestāv lauku gaisam tāpēc esmu jau ieritinājusies gultiņā ar ķieģeļa izmēra Hemingveju. Jāpaskatās vai neesmu iemaņas zaudējusi un varēšu viņu pa 3 dienām "izraut". Rīt laikam brauksim uz kaimiņvalsti iepirkties. Tad vēl šodien ar mammu novācām pirmo personīgo persiku ražu (nu labi tie bija divi valrieksta lieluma persiciņi, bet savējie un tik gardi!). Nobeigumam aņuks no mammas repertuāra.
    vecs ebrejs māca jauno.
    -kad precēsies, dēls, pirmo reizi, ņem par sievu žīdieti.
    -kāpēc papā?
    -viņa būs gādīga sieva, sadzemdēs tev bērnus gan puikas, gan meitenes un par tevi arī labi rūpēsies. Kad bērni paaugsies un arī sieva būs apnikusi, tad apņem krievieti.
    -kāpēc papā?
    -viņa būs kaislīga un ļaus tev izbaudīt dzīvi līdz pēdējam. Bet kad arī šī sieva būs apnikusi un nogurdinājusi un kad jutīsi ka pēdējā stundiņa vairs nav tālu tad par sievu ņem latvieti.
    - kāpēc papā?
    - a viņas baigi labi kapus kopj.

    << Previous Day 2009/08/01
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba