only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, June 3rd, 2009

    Time Event
    2:00p
    Wap
    Ievākties ir patīkami, bet izvākties gan sasodīti grūti :/ šoreiz gan bija arī sava jautrība, jo mamma paņēma palīgos vienu pustraku tantuku (par tantuku gan viņu grēks saukt, viņa izskatās labāk nekā daža laba 30gadniece) ar kuru iepazinās sanatorijā. Viņa gan reizēm muldēja pilnīgu sviestu, toties viņas muldēšana novērš uzmanību un nesākas izmisums par to cik daudz vēl jāpadara.
    3:13p
    njemu aukstu alu un eju karstaa vannaa :))))) atbraux auvis, a ja vsja takaja chistaja, dushistaja i njevinnaja :DDDD i pjanaja :DDDDDDDDD
    4:46p
    vai vai vai
    ko lai dara? es juutu kaa man taisaas uzrasties auxtumpumpa :((((
    4:52p
    vispaar izraadaas, ka ir labi paarvaakties veeleeshanu laikaa. kaapnjutelpaa savaacos kaudzi partiju aviizhu no pastkasteem. buus kur traukus ieviistiit :))))
    6:57p
    shaads auksts laiks aaraa, mudina nododties siltaam nodarbeem iekshaa :)))))))))))))))))))
    7:45p
    piemeeram, aizmigt kaa to izdariija auvis :/
    nu, ko, uzvaariishu pelmenjus vakarinjaam un izklaideeshos savaa nodabaa...
    8:44p
    movies
    mani vienmeer iepriecina epizode asa sizheta filmaas un seriaalos, kas meedz atkaartoties un gandriiz vienmeer risinaas vienaadaa veidaa. proti, nolaupiishana. nolaupiishana tiek veikta un par to uzzin kaads, kursh juutas, kaa varonis (teetis, mamma, onkulis, deels, vnk pedinjsh, kursh iedomaajas, ka ir stiprs) un dodas atbriivot cietusho pats. agri vai veelu, bet tas, protams, naak ausiis policijai (milicijai) un tad (vienmeer!) kaads dusmiigs policists (inspektors, kapteinis, komisaars) dusmiigi prasa vainiigajam "Kaaepeec juus negriezaaties policijaa, kad sanjeemaat zinju (zvanu, veestuli, e-pastu) par nolaupiishanu?". un atbilde (vienmeer!!) ir taa pati "bet vinji draudeeja vinju nogalinaat, ja mees veersiisimies policijaa"
    11:33p
    iz reklaamas
    nu kur kaut ko taadu var izdomaat?!
    "...lai tu izbaudiitu rotaljiigu vasaras dienu satraucoshaa ledus gabalinju svaigumaa..."

    & tagad pasakiet, kaads produkts tiek reklameets? :DDD

    << Previous Day 2009/06/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba