only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 19th, 2009

    Time Event
    3:02p
    Lose.
    Tā jau nu nebūtu es, ja pa laikam nenogāztu kādus podus. Kārtējo reizi pierādījās ka pret manu izklaidīgo dabu nav nekādu zāļu.
    8:20p
    A manis peec pavasaris var veel kaveeties. es veel neesmu tikusi pie ideaalajaam pavasara formaam. lai vinsh veel pakaveejas kaameer es nometiishu liekos kg un satreneeshu miesu pietiekami gliitu prieksh kleitu neesaashanas :)
    9:45p
    o-ouuu un naudas kontaa arii vairs nav daudz :/

    vispaar var jau uzrakstiit arii par pozitiivo. par to, ka Auvja mammai ir pilniigi trakas draudzenes, kas vakar vinjas v-dienas tusinjaa smuki iedzeera un saaka mani maaciit dziivot. aizgaaja pat liidz tam, ka viena no vinjaam izdomaaja mani uzkraasot. izskatiijos peec putnubiedeeklja, bet Auvis varoniigi apgalvoja, ka es vinjam patiikot taada, kaada esot.

    veel shoriit noskatiijos superiigo "super size me". nudien nebiju redzeejusi. kaut nu vairaak veidotu dokumentaalaas filmas taadaa stilaa. nu, es domaaju taadaa jautraa, nevis kaut vairaaki cileeki mociitu sevi ar makdonalda eedienu un veidotu par to dok. filmu. bet vispaar lika aizdomaaties... un nopriecaaties, ka nu veel jau gluzhi liidz tam tupuma liimenim mums nevelk.
    10:22p
    laa laa laaa mani neviens nelasa un nekomentee!!!

    << Previous Day 2009/03/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba