only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, March 8th, 2009

    Time Event
    12:18p
    shkjiet mana frendliste vakar ir plostojusi :)

    arii mees ar auvi vakar aizgaajaam peec filmas uz paaris aliem. forshi bija visu vakaru pavadiijaam aizraujoshaas sarunaas. (pareizaak sakot es runaaju. vinjam vienkaarshi nepatiik, taads cilveeks. es savukaart esmu no tiem, kas var pluustoshi no viena temata paariet uz otru un man vienmeer patraapiisies kaads staastinjsh. nu tas esot kopaa ar saveejiem. sveshaa kompaanijaa nekad nebuushu tik atraktiiva) aizrunaajaamies pat liidz religjijai.

    skatiijaamies Sargus. man nepatika. taatad laba laikam :D

    a 8. marts man saakaas ar Auvja gaadiigi atnestu mineraaliiti un aizneshanu liidz vannasistabai. gaidam vakaru :)
    4:01p
    nez kaapeec radio swh uzskata, ka sievieteem sievieshdienaa ir jaavelta tikai gauduliigas miilas dziesmas vecu perdelju izpildiijumaa? :/ es tuulinj aizmigshu!
    4:03p
    riit taisiishu pelmenjus... ar visvisaadiem pildiijumiem jessssss :)

    ja taa padomaa tas ir tikpat kaa sushi taisiit... tikai leetaak un vairaak po nashemu!
    11:11p
    dabuuju no miiljuma saulespukjes un sushus (diivaini, ka shodien kaareiz piemineeju sushus. bez nojausmas, ka viirietis gribees mani vakaraa palutinaat.) iesaakumaa mani vinja pukju izveele samulsinaaja. nu kaameer es vinjas papiiraa staipiiju liidzi no darba uz restoraanu un no restjika liidz maajaam. tikko izsainjoju, ieliku vaazee un sapratu, ka labaak nemaz nevareetu buut. lielas, dzeltenas un skaistas, taas ienesa muusu dziivoklii mazliet vasaras :)

    labunakti :*

    << Previous Day 2009/03/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba