only after dark's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, January 31st, 2009

    Time Event
    10:27a
    tipiski
    dienaa, kad var izguleeties, es esmu augshaa pirms ausmas. vismaz beidzot varu apskatiities visus tos briivdienu kulinaarijas raidiijumus. buutu naudinsh aizietu skaistaas sestdienas riita brokastiis. taa ka naudinsh nav, tad sariikoju sev taadas tepat gultaa... shtukoju varbuut pirms darba aiziet veelreiz pameeriit to kleitu Lindexaa............ hmmmmmm....... hmmm... hmmm....... hm
    10:46a
    cigorinju kafija
    juusu mammas/vecaasmaates arii kaadreiz dzeera cigorinju kafiju? :)
    11:13a
    sperts no orandzhaa portaala sadaljas Mammaam un Teetiem
    Pie Sofijas (3 gadi) opīša ciemojas draugs. Abi nolemj iziet ārā pastaigāties. Sofija vēlas doties līdzi, taču vispirms viņai jāaiziet uz tualeti. Sēžot uz poda, Sofija abiem jau sirmajiem kungiem sauc: "Čaļi, vai jūs mani pagaidīsiet?"

    Dabaszinības stunda. Iepriekšējā stundā mācījās par elpošanas orgāniem. Skolotāja jautā skolēniem: "Kur atrodas elpošanas orgāni?" Paceļ roku kāds zēns un atbild: " Elpošanas orgāni atrodas krūšturos." Klasē iestājas klusums, tad sākām visi smieties. Zēns, kurš to pateica, atmeta ar roku un teica: "Esmu atkal visu sajaucis!"

    Kamēr es kārtoju māju, tētis ar divgadīgo Aleksi, neko nesakot, aizbraukuši uz mežu. Dēliņš atbrauc mājās un stāsta: "Mammu, mammu, mēs ar tēti atvedām mauku!" Es, protams, nesaprašanā pārprasu: "ko tad?" Berns izbrīnā skatās uz mani un domā, ka mamma sagajusi tūtē, un atbild: "Mēs bijām maukas sacirst." Es, protams, dusmīga un prasu vīram, kur viņi bija. Izrādās nevis mauka, bet malka! Tikai pēc 2 gadiem Aleksis iemācījās pateikt pareizi - malka.

    Omīte gatavojas aizbraukt apkopt kapiņus. Leldīte jautā: "Omīt, kur tu brauksi?" Omīte atbild: "Uz kapiņiem." Leldīte prasa: "Tu viena brauksi?" Omīte atbild: "Jā, viena." Leldīte: "Tad kas tevi tur apraks?"

    Kārlis (jau 4.g.v.) grib man ko teikt, bet visu laiku atkārto - mammu, mammu... Man zūd pacietība, un es prasu, kas par lietu. Te Karlis saskaišas un saka: "Ko tu visu laiku mani komentē, es tak tā neko nevaru pateikt!"

    Silvestriņš (4 g.) un Robertiņš (2 g.) mammu nu galīgi visu dienu neklausa, un mamma nogurusi saka: "Ja Jūs būsiet tik palaidnīgi, es iešu uz mežu pie vilkiem." Par to Silvestriņš domīgi jautā: " ...un tad vilki Tevi apēdīs?" Mamma, protams, saka: "nu, ja apēdīs..." Silvestriņš smīnēdams atbild: "Bet tad jau Tu būsi vienkārši kaka, kad vilks Tevi izkās..." Robītis, savilcis lūpiņu raudienam, saka: "Nē, mammu, nē, Tu tad nomazgājies un nāc labāk atpakaļ..."


    un visbeidzot!!!!!

    24. decembris.
    - Jāieiet pa ceļam veikalā, ja vien strādās,- saku.
    - Krīze?- bērns man jautā.
    - Nē, Ziemassvētki.
    12:35p
    paarluukoju savus bilzhu albumus draugiem elvee un izdomaaju, ka taa kaa kakjux taisiitajaas bildees es izskatos vislabaak, lai tur vai kas shajaa pusgadaa vajag izkasiities liidz Londonai...

    esmu runaajusi!
    11:04p
    ja nu gadiijumaa...
    mainu Rozes graamatniicas daavanu karti par 10ls pret 10ls skaidraa naudaa :))))

    << Previous Day 2009/01/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba