ir un nav

apkakles

Žurnāls pieder:

Name
artis t

apkakles

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dzīve ir indīga, taču tāpat arī vara vitriols un nejauši portālā delfi uzrakta ziņa (nē, tās pašas iznāk virszemē) par Laura Reinika kreklu un indīgo bildi, kurā manekeniem līdzīgi vienojas divas ievērojamas personības, kuru fenomens man joprojām neizprotams. bet vispār jau, atceroties šī virtuālā nostūra krāsas, jāatsvaidzina vara vitriola jēdziens. 
skaisti, bet no otras puses, ieskatoties kreklam aiz krāgas, jāsaprot, ka indīgi. tāpat kā indīgie augi atbaida bites un citus kukaiņus, arī šīs krāsas atbaida acis. 
un tālāk arī vara sulfātam jeb vitriolam līdzīgais Laura Reinika krekls.
Lauris Reiniks pauž Hilarijas Klintones sajūsmu par viņa krekla zilumu, atzīmē to ar lielu prieku, vienlaikus piebilzdams ka  "Novērojums par mūsu nācijas īpatnību/kūtrumu - tikai 30% jautājumu uzdevēju H.Klintonei bija latviešu izcelsmes. Iespēja bija visiem. (..) Ehh, kā man reizēm gribas, lai mani tautieši būtu vairāk "Jā, mēs esam, gribam un varam", nevis "Piedodiet, ka eksistēju!" Hmmmm. viņa krekla lagūnveidīgaiszilums pavisam noteikti neatbilst kūtruma pazīmēm. 
bet lagūnas,
 jā,, pirmā asociācija ar spēli FAR CRY


neesmu izgājis to spēli līdz galam tāpat kā neesmu ceļojis, tāpat kā manā garderobē nav ne vara vitriola, ne lagūnzila krekla, tāpat kā roze ir roze ir roze
raksts ne pie kā neaizved.
paraksts:
Piedodiet, ka eksistēju!

p.s.vismaz skatāmies cituviet, kamēr ir tādi, kas skatās uz sevi, ietilpinādami sevi nemitīgi vēsturē. lai 
p.s.Nr.2. indīgākais ieraksts indīgās krāsas klabē. viela
Powered by Sviesta Ciba