atdzimšana

Post a comment

Emocionālais attālums.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Spēju labi komunicēt ar cilvēkiem, kuri ir 1 līdz 5 un 100+ emocionālo vienību attālumā. Ar cilvēkiem, kuri ir attālumā no 5 līdz 100 es nemāku kontaktēties. Tas ir apgrūtinoši. Jo šajā kategorijā ietilps ~70% man zināmo cilvēku, turklāt tie ir ļoti svarīgi, proti - radi, kursabiedri, draugi parastie, paziņas, cilvēki no pagātnes utt utml.

Kategorijā līdz 5 ir vistuvākie cilvēki. Man viņi ir četri, un puse no tiem ir mana famīlija. :)

100+ kategorijā ir zināmie cilvēki, kuri nav pat pieskaitāmi sadaļai paziņas. Satikti reizi, nekad vai ļoti reti. Arī nejaušie cilvēki ar kuriem sanākusi vārdu apmaiņa, piemēram šoferi stopējot vai tantiņa autobusā, kuru uzslavēju par burvīgajām narcisēm (narcises tiešām bija Fantastiskas).

Šajās abās kategorijās protams sanāk arī buksēšana (ko nozīmē buksēt? O_O ) un raustīšanās, bet saskare ar šiem cilvēkiem ir līmenī. (Salīdzinoši ar pagātni, pat ļoti, ļoti līmenī)

Problemātiskā kategorija ir 5-100. Šie cilvēki sastāda ~95% no tiem ar kuriem man vajadzētu kontaktēties regulāri. Nu piemēram es ar savu kursu pilnīgi nerunāju. Bet vajadzētu... Piemēram, lai pierakstus dabūtu. Turklāt draugus tādā veidā ir sasodīti grūti iegūt, jo starp 100 un 5 ir vesalas 95 vienības.

Šis pilnīgi noteikti ir jāmaina. Noteikti. Tik kā?
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba