Dance me to the end of love - Das experiment utt

About Das experiment utt

Previous Entry Das experiment uttNov. 30th, 2007 @ 07:32 pm Next Entry
Redzēju Oliver Hirschspiegel "Das experiment". Nekādas īpašās emocijas neizraisīja. Nez, varbūt, valodas barjera. Filma par to, ka parastus cilvēkus pierunā piedalīties eksperimentā (Par pieklājīgām naudas summām), kur viņus iesloga cietumā kā cietumniekus, paši cietumnieki kļūst par sargiem, to cilvēku, kas tagad ir ieslodzījumā, vidū iefiltrējas žurnālists, kas par to taisās uzrakstīt rakstu, viss beidzas ar grautiņiem un daudz līķiem, kaut gan nav kaut kāds Holivudas action. Vispār, interesanti novērot to, cik arī pašas smadzenes ātri adaptējas, jo visa filma bija uzņemta kājām gaisā, no sākuma bija diezgan grūti uztvert.

Un, vispār, pēdējās dienās draudzējos ar triumvirātu, gallu kariem, Jūliju Cēzaru, Spartaka armijas karagājieniem, karu ar Partu utt.

Gribēju šodien doties uz Andrejsalu, bet laikam nesanāks, pārāk daudz jādara. Tāda ir dzīve... Skarrrbi...
Tags:
(noņurdies jel!)
[User Picture Icon]
From:[info]pierro
Date: December 1st, 2007 - 05:21 pm
(Link)
Tā filma ir balstīta uz patiesu eksperimentu, kurš, ja nemaldos, tika veikts Stenfordā, 1971. gadā. Tik spēcīgi gan tur negāja, bet to arī nācās pārtraukt.

Post Scriptum: Es nezinu, kāpēc tu skatījies filmu "kājām gaisā." Varbūt tas ir kāds izteiciens, ko īsti nesaprotu, bet tā filma kā tāda parasti ir normāli, kā visas citas, kājām zemē.
[User Picture Icon]
From:[info]traksaule
Date: December 2nd, 2007 - 07:06 pm
(Link)
Mjaaa... LOL :D
Sapratu, ka laikam kaut kā visai dīvaini ierakstījusies (Jo tiešā nozīmē ar kājām gaisā), kaut tas ir diezgan dīvaini, jo viss it kā ir kārtībā (Jau no sākuma domāju, ka tas ir defekts, bet neko nevarēju atrast, tāpēc sāku pieņemt, ka tas speciāli tā, jo ne mazums filmu ir dīvaini uzņemtas, tk pilnīgi varētu sagaidīt):D
[User Picture Icon]
From:[info]pierro
Date: December 4th, 2007 - 02:50 pm
(Link)
Nu, tu esi šo filmu redzējusi, kā vēl neviens cits.
[User Picture Icon]
From:[info]traksaule
Date: December 4th, 2007 - 04:54 pm
(Link)
Tam es ticu, kaut gan vispār tas bija stipri interesanti, pat mazliet komiski :)
(noņurdies jel!)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba