Dance me to the end of love - :)

About :)

Previous Entry :)Jan. 19th, 2010 @ 11:16 pm Next Entry
Man liekas, ka drīz es varēšu sacerēt veselu grāmatu par saviem kaimiņiem. It sevišķi par to kaimiņu, kam es visu laiku uzskrienu virsū visnegaidītakajās situācijās un, kura dēļ man kratās visu laiku gulta (Tagad pārbīdīju pie pretējās sienas, vairs nekratās).

Piemēram, šodien viņs bija izkrāmējis no veļasmašīnas manu slapjo veļu (Tur bija arī apakšveļa) un sakrāvis kaudzītē uz galda.Es viņam uzskrēju virsū tieši pēc tam, kad viņš to bija beidzis darīt.

Un vēl pirms kādas nedēļas bija tāds skats- mēs abi kaut ko gatavojam virtuvē- viņš tā lēnām, mierīgi un ar pārliecību, bet es pa to laiku paspēju vismaz 10 reizes aizskriet no virtuves uz savu istabu un atpakaļ, visu drausmīgi piededzināt un to visu darīt ļoti emocionāli, ar izsaucieniem,žestikulāciju utt. Bet šis tikai noskatās un neko nesaka, mierīgi turpina gatavot. Dzīve reizēm ir viena liela komēdija. :) It sevišķi manējā.

Un tad vēl te dzīvo viens emo veidīgs pāritis, kuri vienmēr izskatās samulsuši, kad, piemēram, no rīta virtuvē es viņus pasveicinu, jo būtu taču stulbi taisīt sev ēst, kamēr citi turpat sēž un ēd un neko nepateikt.

Tieši virs manis dzīvo poļu datoriķis, no kura istabas bieži nāk tādas skaņas, ka gribēdams nevari izdomāt, ar ko viņs tur vispār nodarbojas.

Tad vēl ir viens džekiņš, kurš visu laiku uztraucas, lai kāds virtuvē nededzina gaismu (Pat ja šis cilvēks tajā mirklī gatavo ēst) un meitene, kura vienmēr taisa kaut ko ļoti garšīgu, bet izskatās, manuprāt, ļoti cacīgi (Blondi mati, brūna āda utml), kaut varbūt tāda nemaz nav (Ko var zināt, visādi brinumi no cilvēkiem nāk ārā).

Vēl ir transilvāniete, kas ir tīri normāla.

Ar pārējiem vēl neesmu tik biežā kontaktā, lai gan zinu, ka ir viens džekiņš, kurš dzīvo kaut kur šajas kojās un, kurš mani ir ievērojis (Es gan viņu nebiju ievērojusi), un, kuram es tajā pašā nelaimīgajā piektdienā stastīju par ekonomisko situāciju Latvijā. :)
Balsis galvā un aiz tās: Jesus On Ectasy- Assasinate me
(noņurdies jel!)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba