Kā neviens muldēja - kaut kas galiigi nesakariigs. [entries|archive|friends|userinfo]
simply

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kaut kas galiigi nesakariigs. [Dec. 14th, 2003|10:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |nesakariigs]
[music |Timo Maas - To Get Doun (Fatboy Slim Mix)]

klausos "ljauno muuziku" (kaa [info]aktrise teica) un domaaju, cik tomeer esmu pieradusi pie savas patreizeejaas dziives, kaadaa rutiinaa esmu iesliigusi, it kaa man taa nekad nav licies, bet taa ir. taas pashas sejas, tusinji, maajas, skola, suns, maajas darbi. diivaini, nakad nebiju aizdomaajusies, ka mana dziive vareetu buut vienveidiiga, vienkraasaina. bet taa tak nevajadzeetu buut, ik dienas notiek kas jauns, kas kraasains. bet tai pat laikaa, tas viss notiek katru dienu, jauni prikolinji, skola... u.t.t. dziive ir viena neizprotama lieta.
AAAAA!!!! mans siikais shunelis tikko appeeda pusi no mana kosmeetikas macinja! rrr. nekas. esmu mieriiga un savaldiiga. vismaz censhos taada buut, bet laikam jau, ka ne vienmeer sanaak. es gribeetu buut kaads cits, ne es. ne jau uz visu muuzhu, bet uz kaadu laicinju. es gribeetu zinaat, ko juut citi, kaa uztver citi. bet laikam jau es nekad neuzzinaashu kaadaa kraasaa citi redz zaali... un varbuut citiem zaale liekas savaadaak zalja nekaa man, tikai nosaukums kraasai ir viens - zalja. labi, shodien nav taads garastaavoklis, lai kjertos taa nopietni klaat dziives lielajaam probleemaam. nee, shodien ne. piektdien gan droshi vien iegrieziishos sheit ar ne paaraak labaam emocijaa. nesaprotu, kaada jeega svineet 1. semestra beigas, ja taas patiesiibaa ir beeres. savas beeres. nu labi, varbuut shopiektdien svineeshu. pirmo reizi savas beeres. viss jau kaadreiz notiek pirmo reizi.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fassko
Date:December 14th, 2003 - 11:26 pm
(Link)
njaa dziivei vaig buut kraasainaaka, savaadaak vislaik besis ir pat tad kad vispaar neko nedari
[User Picture]
From:[info]trakaa
Date:December 15th, 2003 - 02:44 pm
(Link)
it kaa jau manai dziivei nav ne vainas, tiai paliekot divvientuliibaa ar sevi un savaam domaam, saakas shiitaada muldeeshana.
[User Picture]
From:[info]fassko
Date:December 15th, 2003 - 11:15 pm
(Link)
dazzreiz taa ir jaa ..
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:December 15th, 2003 - 09:08 am
(Link)
Uh ar tevi meiteniit nav labi. 5dien jaaiet aarsteeties :) Tu jau zini kaa notiek mana aarsteeshana ;) Tikai njem veeraa, ka pa zaaleem jaamaksaa pashai, vai arii metamies :) Nu jaa mes vareetu aarsteeties pie kaada maajaas. Pie tevis vai pie [info]lapseenc kaa tu domaaa? Es visu nedeelju nebuushu shucee. Tikai 2dien uz 2stundaam
[User Picture]
From:[info]trakaa
Date:December 15th, 2003 - 02:46 pm
(Link)
hmm... 5dien it kaa kaut kaads tuss pie kiukucaana (liidz 9injiem) taa kaa aarsteeshos droshi vien ka tur. kaut gan peedeejaa laikaa vispaar censhos no shii aarsteeshanaas kursa attureeties. tu ar kiwi esi baigi sadirsusies, ja?> ta jau tu laikam netiksi aicinaata. bet tas nekas, tas jau nenoziimee, ka tu nevareesi naakt.:)
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:December 15th, 2003 - 08:46 pm
(Link)
Man pilniigi piedraast ko vinja par mani domaa, jo man nav svariigs taadu cilveeku viedoklis, kuri man neko nenoziimee, un kuri liekuljjo un ir nelaimiigi, sasodiiti divkoshi un kuri pashi nezina ko grib. Es nenaakshu nekaadaa gadiijumaa uz vinja tusu, ja nebuushu aicinaata un ja arii tikshu aicinaata, par to veel padomaashu. Ha :) Liidz 21? Ak jaa, tad jau kljkuust tumsh un kiviitim jaaiet uz chuchumuizhu. Tas, protams, nav vinjam jaasaka, bet nu karoch ja cilveeks kursh nosauc mani un manu draudzeni par stulbaam kuceem, lai gan nesen veel sauca mani par savu labaako draudzeni ( cik bagaata izteele!) man nav nekaads prieks ar vinju sarunaaties. Enivei es pret vinju censhos attiekties labi. Ja vinjsh to nenoveertee vinjsh var iet 3 maajas taalaak. Nu jaa ej vien aarsteeties pie kivi :) Laikam nevareeshu buut tava dakteree :)
btw - kaadaa sakraa tu raksti, ka neatkariigi no taa vai tikshu vai netikshu uzaicinaata varreeshu naakt?
From:[info]fresh
Date:December 16th, 2003 - 05:01 pm
(Link)
Eu, ne pa teemu, a kaadaa sakara tev ir paziistamas trakaa, aktrise un lapseenc?
[User Picture]
From:[info]lapseenc
Date:December 16th, 2003 - 10:13 pm
(Link)
a mees vienaa skolaa maacamies un [info]trakaa ir mana labaakaa draudzene. [info]aktrise itr vinjas klasesbiedrene.
:)
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:December 17th, 2003 - 11:38 pm
(Link)
un [info]aktrise ir tava sliktākā draudzene :)
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:December 17th, 2003 - 11:39 pm
(Link)
Kas tas par dīvainu jaut? =/