Pizza |
[Apr. 7th, 2013|08:26 pm] |
|
|
|
Comments: |
Easy- iemet bļodā kādu ēdamkaroti rauga, samaisa ar ēdamkaroti medus vai cukura un mazliet silta ūdens un noliek siltumā. Kad sāk reaģēt (pēc minūtēm 20), liek klāt smalkos kviešu miltus un ūdeni (2:1), kā arī ēdamkaroti olīveļļas (vai citas, kas pa rokai), tējkaroti sāls un jauc. Ja pārāk mīksta- pieber miltus, ja cieta- ūdeni. Sanāk tāda pastaipīga, ne pārāk mīksta mīkla, kuru noliek uz kādām 30 min atpūsties. Ja raugs par daudz, tad dikti celsies. Rullē plānu (daži mm) un cep 200 grādos apm. 15 min.
Man no 3 palielām glāzem miltu sanāk 3 picām. | |