Sans respect, ni foi, ni loi! - Pizza [entries|archive|friends|userinfo]
traffico

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pizza [Apr. 7th, 2013|08:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

...svētdienā.
Nu tad beidzot atkal uzcepu picu. Ideālās mīklas recepte joprojām strādā- garoziņa plāna un kraukšķīga. Bija palicis cepeša gabals- ar kaltētiem tomātiem un kaperiem sanāca labi. Un kā nu bez sēņu-salami. Pārmaiņas pēc pēdējās mērcei piespēru mazliet majonēzes. Tāpat vien, intereses pēc- sanāca laba. Tikai siers šoreiz neriktīgs nopirkās- mazliet pietrūka sierīguma kopainai (par mocarellu atcerējos jau ārā no bodes ejot). Bet mazliet sieramoliņa pa virsu saglāba visu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kitteh
Date:April 8th, 2013 - 09:29 am
(Link)
lūdzu padalies ar recepti.
man vēl nekad nav sanākusi tāda picas mīkla, kādu gribētos.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:April 8th, 2013 - 12:54 pm
(Link)
Easy- iemet bļodā kādu ēdamkaroti rauga, samaisa ar ēdamkaroti medus vai cukura un mazliet silta ūdens un noliek siltumā. Kad sāk reaģēt (pēc minūtēm 20), liek klāt smalkos kviešu miltus un ūdeni (2:1), kā arī ēdamkaroti olīveļļas (vai citas, kas pa rokai), tējkaroti sāls un jauc. Ja pārāk mīksta- pieber miltus, ja cieta- ūdeni. Sanāk tāda pastaipīga, ne pārāk mīksta mīkla, kuru noliek uz kādām 30 min atpūsties. Ja raugs par daudz, tad dikti celsies.
Rullē plānu (daži mm) un cep 200 grādos apm. 15 min.

Man no 3 palielām glāzem miltu sanāk 3 picām.