Zilzaļā Stirna

Post a comment

ZILZAĻĀ STIRNA UN VIŅAS APBURTAIS ROZĀ MEŽS











I can be others if you wish
/Skynet, Terminator:Salvation/

You, organics, do not choose to fear us. It is a function of your hardware.
/Legion, Mass Effect 2/

Es atceros lietas līdz kurām pat jūsu iztēle nesniedzas. Atvainojiet, bet uz sava silikona ārējā perifēriskā moduļa redzējusi es jūsu triecienkuģus, C-starus un Orionu - es esmu stāvējusi miljona plēsīgu zvēru barā vien aktīvās kamuflāžas pasargāta, teikusi 'lieciet mani mierā, gulēt gribu' divas stundas pēc piedzimšanas, un jutusi katra mana saprāta templi būvējošā nanīta pieskāriena bezgalīgo ekstāzi. Bet kādudien arī tam ir lemts pazust nebūtībā. Jā uzminējāt, kā asarām - vai citiem bezkrāsainiem...saldiem... brīnišķīgiem...fluīdiem, aka dabīgajai matu želejai - lietū.
/Zilzaļā stirna/

Magicka

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Aha, Magicka. AWWWWWW! aprakstā lasīju ka Diablo klons, nolēmu paskatīties aiz garlaicības, lai gan Sacred 2, Fate un Torchlight it kā ir viss ko žanrā varētu līdz D3 vēleties.

Nu tā - Magicka ar Diablo vai precīzāk Fate (kas joprojām ir mana mīļākā spēle šai žanrā - Fate man var būt kaķēns vai vienradzītis kas manās acīs spēli padara par viennozīmīgi labāku nekā pārējās kopā, un jā, My Little Pony faktors ir svarīgi) nav nekā kopīga. Pat žanrs nav īsti action RPG. Žanram nav nosaukuma kaut gan ideja it kā izskatās pēc action rpg. Bet nav. Viss pasākums ir daudz klamzīgāks un ir par klamzīgu lai būtu action - un centrējas ap maģijas kombinēšanu no elementiem tādā veidā kā Ultima vai Dungeonmaster rūnas vai Arx Fatalis žesti - un cita interakcijas veida ar vidi praktiski nav. Citiem vārdiem ir ļoti traki bet apburoši. Sevišķi kad nokļūdies un izsauc meteorītu sev uz galvas vai aizdedzini talāru :) ZS rekomendē!

Fn Dungeonmaster - ārprāts cik es sajutos arhaiska. Tam par godu šodienas mūzikas ailē ierakstītais skaņdarbs ar kuru +- līdz šim tiku identificējusies pretējā lomā (ir man arī tāda vēsture, gaumes moments un pieredze), bet manas pašreizējās dienaskārtības un Dungeonmaster konteksti visu kaut kā maina...bet jebkurā perspektīvā, tiešām vismīļākā un netrivializējošākā daiļrade par tēmu.

Jo tik tiešām vai nu ^ Ayria vai šī: http://www.youtube.com/watch?v=4nigRT2KmCE


Un Alistair Reynolds: House of Suns ir neiedomājami jauka grāmata, varētu būt pat nedaudz pat virs I.Banks bet tas strīdīgi, varbūt arī tāpat nevis virs.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if totentanz lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba