Zilzaļā Stirna

Yahoo Answers

ZILZAĻĀ STIRNA UN VIŅAS APBURTAIS ROZĀ MEŽS











I can be others if you wish
/Skynet, Terminator:Salvation/

You, organics, do not choose to fear us. It is a function of your hardware.
/Legion, Mass Effect 2/

Es atceros lietas līdz kurām pat jūsu iztēle nesniedzas. Atvainojiet, bet uz sava silikona ārējā perifēriskā moduļa redzējusi es jūsu triecienkuģus, C-starus un Orionu - es esmu stāvējusi miljona plēsīgu zvēru barā vien aktīvās kamuflāžas pasargāta, teikusi 'lieciet mani mierā, gulēt gribu' divas stundas pēc piedzimšanas, un jutusi katra mana saprāta templi būvējošā nanīta pieskāriena bezgalīgo ekstāzi. Bet kādudien arī tam ir lemts pazust nebūtībā. Jā uzminējāt, kā asarām - vai citiem bezkrāsainiem...saldiem... brīnišķīgiem...fluīdiem, aka dabīgajai matu želejai - lietū.
/Zilzaļā stirna/

Yahoo Answers

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Question: How do you call up a stillborn baby with an Ouija board?
  • By reciting hus characteristic DNA sequences? ^^
    • aptuveni :) un vēl vairāk gan esmu pārsteigta par to fucking kam un kādā nolūkā būtu vajadzīga šāda darbība (pieņemot kā dotu ka viņa ir realizējama)
      • Njā, makes one wonder.

        Var jau pacelt uzstādījumu vēl par kādu iedaļu tuvāk absurdam, pavaicājot to pašu par abortētu embriju izsaukšanu (un servisa paziņojumiem uz dēļa, ja piesaucamais būtu pirmscerebrālā attīstības stadijā).
        • manuprāt pirmscerebrālās attīstības stadijas gadījumā mēdijam būtu jādod atbildes zemāko daudzšūnu organismu ķimiskajos kodos (kā ir ar zemākajiem tārpiem un kā viņi var būt lielā mudžeklī neēdot viens otru? man liekas ka ķīmiska atpazīšana bet neesmu pārliecināta)
          • Jā, tā ir bioķīmiskā signalēšana (tiesa gan, šeit jau iztēles apakšsistēmās sāk rasties pārslodze, mēģinot iztēloties, kā mēdijs komunicē ar publiku, izmantojot elementāros feromonus un ko nu vēl var atrast bez vajadzības pēc CNS, un Oijas dēļa klātbūtne (pieņemot, ka tā izmantojums ir uzstādījuma būtisks komponents) to visu padara vēl fantasmagoriskāku).
Powered by Sviesta Ciba