xxl - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 7th, 2016|02:48 pm

kramers
Cienījamie Kristū,

Sveicieni vareno mūsu Kunga Jēzus Kristus, es zinu, ka Dievs jums piešķirt vēlmi un interesi sagremot šo pazemīgs stāstījumu, bet tas var būt tik dīvaini, lai jūs varētu ticēt mans stāsts, bet es zinu, dēļ un gudrība Visuvarenā Jaudīgs Dieva, kurš radījis debesis un zemi pazemīgi saprast un pieņemt manu priekšlikumu turpināt, neskatoties kam nav zināms vai redzējuši viens otru pirms, bet es zinu, ka distance nebūs šķērslis šo dievišķo misiju.

Varbūt nezināt sūtītāju e-pastu. Es esmu jūsu e-pasta, lai atrastu failus tiešsaistē uzticēties cilvēkiem. Ļaujiet man sākt, ieviešot sevi. Es esmu Margaret Friedman. Es esmu precējies inženieris pēcpusdienā. Milton Friedman Thatcher Kad mans nelaiķa vīrs bija dzīvs, viņš glabāšanā par $ 3.5 miljoni (trīs miljoni quinhe NTO tūkstošus dolāru ASV) summa, kas tika izņemti no to īpašībām s izkrauti un investīcijas tirgū kapitāls ar banku. Pašlaik šī nauda ir joprojām bankā. Mans ārsts saka, ka man ir daži mēneši, lai dzīvotu dēļ vēža problēmu es cieš.

Es nolēmu doties uz šo fondu, lai jums un gribu, lai jūs izmantot šo dāvanu centieniem manu vēlu vīrs, lai finansētu uzturēšanos atraitnēm, atraitņiem, bāreņiem, nabagiem, apspiesto, invalīdiem, bērniem, sievietēm un Barren- cilvēki tiešām izrādīsies finansiāli vai fiziski nodarīts kaitējums.

Tiklīdz es saņemšu atbildi es došu jums kontaktu bankas Kotdivuārā. Es arī nosūtīt jums manu gribu, un sniegt noguldījumu sertifikāts un zvērēja jūs dotu sākotnējo saņēmēju šo fondu.

Mana laime ir tā, ka es dzīvoju dzīvi cienīgs sacensība. Lūdzu, vēlreiz SEMP lūgšanā visu savu dzīvi. Lūdzu apliecināt, man, ka jūs darbosies kā es uzzināju šeit.

Dievs svētī mūs visus,
kundze Margaret Friedman.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: