xxl - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 5th, 2013|11:34 am

toadbeauty
Ko es daru savā atvaļinājumā?
Strādāju, protams.
Nelienu no mājas laukā karstajā laikā, sēdu pie datora un kaut ko ņemos. Ta weblapa, ta Lietuva, ta SIVNi kaut kādi, tad vēl seminārs viens uzradies.
Varbūt pat, ka tā ir labi, jo citādi pavisam no gultas negribētos līst laukā. Depresija vai lien virsū.
Stulbākais, ka, ja nedarīšu, būs tikai sliktāk. Tikko kaut kādi nedadarīti darbi sāk krāties, tā vispār dzīve liekas nepārvaramu šķēršļu josla un debesis melnas. Nu, labi vismaz, ka weblapas problēma atrisināta, pateicoties [info]termostats. Citādi atkal kaut kas nestrādā, jo bariņš datorģēniju viens otra komentārus nedzird, paziņo, ka nezin, ko darīt, bet pa galvu dabonu es. Nē nu jāatzīst, ka tas ir stimuls izaugsmei. Ir bijis tā, ka es nospļaujos, lasu internetu un sačiņiju pati, bet šoreiz kaut kā nebija iedvesmas.

Laukā var izlīst tikai vakarā, bet tad atkal odi aktivizējas. Labi vismaaz, ka mums tagad ir duša - klasiskais pāķu variants - melna muca uz steķiem. Drusku atvieglo dzīvi. Turklāt esmu iemācījusies zem šitās pat matus izmazgāt (sākumā likās traki auxti, bet nu pieradu), jo līdz bļodai liekties vairs nav nekāda prieka.
Un vispār - šorīt pamodos, ieraudzīju savu vēderu un pirmā doma bija - oi, jooo, "TAS" joprojām ir te. Bezmaz apraudājos. Vai dienīin, cik smagi ar šito staipīties. Vēl vesels mēnesis.

Un tie lielie huligāni arī tagad pa māju. Skola veiksmīgi "nobeigusies". Domā nu viņiem visādas izklaides, lai no garlaicības nesāk viens otru apcelt. Tas viņiem tagad topā - ietekmes sfēru dalīšana. Sīkā visu grib kā brālis, bet tas arī kā dumiķis visus viņas uzbraucienus ņem par pilnu un bļauj pretī. Nevaru iestāstīt, ka viņš tak lielāks un krutāks vienalga, lai jau tā sīkā ņemas.

Labs risinājums parasti ir izmest šos pagalmā, lai iet fāteram palīgā. Nu tur naglas pieturēt, āmuru padot, kazām vārtus atvēt. Vakar pat sīkā pārnāca mājās brēkdama, puņķi pa visu seju - vaaa! tētis man neļauj strādāt! (par kaut kādu neuzvešanos tika diskvalificēta)
Nu re, kas par čaklu saimnieci aug :D Lielākais sods - neļaut strādāt.

Vārdu sakot, jautri man te.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: