xxl - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 17th, 2013|01:53 pm

inese_tk
es gan uzskatu, ka ir pašsaprotami kastrēt visus, kas nav domāti vaislai. pati raksti, ka Tev govs ķēdes jāmeklē, jo raujas nost. nu un, ja noraujas un aizskrien pie bezatbildīgu cilvēku nesterilizētajām kucēm un tad ir nevienam nevajadzīgi kucēni, kas jāslīcina vai jāsien mežos pie kokiem vai jāpamet pie patversmju vārtiem.
par vārtiem, es teicu sava konkrētā suņa, konkrētajam piemēram. es nevienā brīdī neteicu, ka Tev platība ar sētu jāapvelk. es zinu ka laukos ir lielas tās platības un ne vienmēr ir iespējams uzlikt sētu vulgaris.
un visi nezkāpēc suņa mācīšanu uztver kā kaut kādu ekstru. protams, vienmēr vieglāk paņemt suni, pielikt pie ķēdes un dzīvot kā jau cilvēki gadiem dzīvojuši. jo tā ir pieņemts un mans tēvs tā darīja. manliekas ka vajadzētu būt otrādi - ekstra ir pats suns un kā pret ekstru arī vajadzētu attiekties. ja nav naudas suņu treniņiem, var mazliet palasīt internetā vai nopirkt grāmatiņu un mācīt pats. nezinu, kas tie Tev par suņiem un cik daudz kvalitatīva laika Tu esi ar viņiem pavadījusi, bet es savam sunim uzticos arī, ja vārti ir vaļā. un arī, ja braucam ciemos uz laukiem, kur teritorija nav iežogota man nav problēmu pašai sēdēt iekšā un palaist viņu ārā. zinu, ka viņa būs kaut kur max 100m radiusā, parasti jau tuvāk.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: