Tipa75 - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 23., 2014


[info]tipa7501:34
Pirmajā naktī, kad notrieca lidmašīnu nevarēju gulēt. Biju sakreņķējusies bez gala. Mans tuvs rads pašlaik ir Indijā un tā iespējamība, ka tā varēja būt lidmašīna, kurā sēdētu viņš, šķiet, bija tā, kas parāva amociju maisu vaļā. Pavadīju nakti guglējot bildes, lasot ziņas un besoties. Tagad vairumu no tām bildēm vairs nevar redzēt. Un var redzēt, kā uzņem apgriezienus faktu pievilkšana sev ērtā gaismā. Es nenoliegšu un neattaisnošu tos krievu asinssuņus. Nav man tādu ilūziju. Bet! Pirmajā naktī netā varēja redzēt daudz bildes ar vietējiem - civilajiem staigājam un rakājamies pa izsvaidītajām atliekām. Vistrakāk mani uz psihiem parāva foto, kurā bija redzami trīs jaunieši uzkāpuši uz kādas lielas atlūzas, kopā saķērušies jautri pozējam. Un turpat fonā daudz, vismaz 10 cilvēki (spriežu, ka civilie, jo dažādās, vasarīgi krāsainās mājas drēbēs) kas redzami cilā mantas. Un līķu gabali. Tāpēc ziņu par mēģinājumu noņemt no kredītkartēm naudu neuztvēru ar izbrīnu. Bet par to, ka tie noteikti ir krievu suņi nebiju tik pārliecināta.
Youtube bija arī video ar pirmo vietas apskati. Tajā pat fonā varēja dzirdēt sarunu, kas atskaņota arī Ukrainas oficiālajā noklausīto sarunu video. Un redzams, kā pasažieru pases JAU tiek izņemtas no kkādas mašīnas bagāžnieka un tad safilmētas. BET! Tie nebija krievu suņi, kas to video bija taisījuši.
Kāpēc es to rakstu? Tāpēc, ka manuprāt ir svarīgi saglabāt iespējami skaidru prātu arī totāli ārprātīgās situācijās un nemest visu pār vienu kārti. Visu slikto nevar automātiski noraktīt tikai uz vienu pusi. To pieļaujot var viegli izauklēt jaunu Staļinu, Bin Ladenu vai citu monstru.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba