|
Februāris 23., 2009
19:20 maize - "pļavas", laikam, Vizbulīte saucas, rudzu ar sēklām, Lāču maize ar riekstiem un augļiem krējums, biezpiens, piens - lauku krējums salātos, zupās, kūkās, ar biezpienu, sālītu sēņu+ svaigu sīpolu salātos, ar karoti no burkas ņamm, biezpiens svaigs uz baltmaizes, vai ar redīsiem un sāli, piens auksts dzert, silts pie tējas, piena dārzeņu zupā siers - karstmaizēs, siera salātos, siera pankūkās, tāpat uzcepts, vai sķēles olas - vēršacs ar sāli un pipariem, pildītas, ar ķilavmaizēm gaļa - jā (!) alus - maz ir tādu, kas man patiešām garšo sula - tomātu, granātābolu, persiku stiprais alkohols - dzērveņu šņabis no saldētavas, Balsamkola kokčiki pikantās smērvielas un garšvielas- tkmeļi suneļi; mārrutki, sinepes, majonēze zivis - vismīļākās - baltās jūrasszivis, jaunas līdakas, vēdzeles zupas - jauno dāzreņu ar pienu, skābu kāpostu ar žāvētām cūku ribiņām ēdiena pagatavošanas veidi - pēc noskaņojuma saldie ēdieni - zemenes ar putukrējumu, meža zemenes un mellenes ar pienu, ķirbju krēms ar vaniļas mērci našķi - Indijas, Brazīlijas rieksti, žāvētas plūmes, šokolāde
|
|
|
|
Sviesta Ciba |