I haven't ever really found a place that I call home - [entries|archive|friends|userinfo]
time_to_pretend

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 22nd, 2010|01:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man šoreiz ir MILZĪGS prieks būt Latvijā. Es vienkārši jūtos super labi. Pat aukstums mani vēl nav paspējis nobesīt. Un viss ir tik skaisti balts. Es esmu kā citā pasaulē. Man pat nevajag neko darīt. Tagad sēžu mājas viesistabā skatos un klausos radio 101 kanālu. Te ir silta grīdiņa, Lesters, pilns ledusskapis un ik pa laikam vai nu Ance, Rūdis vai Paulis un man ir tāda miera un laimes sajūta. Es nezinu vai tā ir Ziemassvētku, bet ir laba.
Samainīju savu atpakaļceļa biļeti. Varēšu palikt par divām dienām ilgāk nekā plānots. Un vispār, ja Andrejs nebrauktu pie manis ciemos uz Stambulu 31.dec. tad noteikti paliktu te arī Jaunajā gadā.
Kārtējo reizi sapratu, ak ar īstajiem draugiem ir tā, ka prombūšana nav nekāds šķērslis. Mēs satiekamies un ir tā kā agrāk un tāda sajūta, ka nekāds laiks nebūtu bijis starpā.
Un man patīk dzert garšīgu un stipru alkoholu.
Biju arī Balerijā, kur sēdēju un dzēru Baileys un vēroju cilvēkus. Es nezinu vai tas bija tikai konkrētajā vakarā, bet visi cilvēki likās šausmīgi neglīti :D Bet Kate teica to pašu, kas laikam nozīmē, ka tā bija tikai sagadīšanās.
Vēl man ir jāatrod diena, kad aizbraukt uz Rīgu un satikt savus Rīgas draugus, bet man TĀ negribās nekur kustēt prom no šīs komforta un miera sajūtas. Es izbaudu būt kopā ar Rūdi un Anci un citiem, jo man nav vispār ne uz ko nav jāiespringst. Ja Stambulā man vislaik ir jābūt možai jākontaktē ar cilvēkiem un jācenšas sevi parādīt no labākās puses, tad šeit es izbaudu to čillu, kad esmu ar tuviem cilvēkiem, kuri mani mīl vienalga kāda es esmu :)Rīt ar PAuli cepjam piparkūkas un atd jau parīt Ziemassvētki. Īīī. KAut vienmēr būtu ZIemassvētki. :)
linkpeace

Comments:
[User Picture]
From:[info]cinnemon
Date:December 22nd, 2010 - 01:54 pm
(Link)
tik, tik, tiiiik mīļi! :)
[User Picture]
From:[info]es_esmu_dzhims
Date:December 23rd, 2010 - 04:32 pm
(Link)
es Tevi ljoti miilu