Rabarbery kyka

« previous entry | next entry »
10.. Jun, 2012 | 11:45 pm
Šobrīd skan: Lymbyc Systym

Laikam Sintija nav uzrakstījusi pareizo temperatūru tai kūkas cepšanai. Bija paredzēts, ka tā būs gatava pēc pusstundas 180 grādos. Tomēr nekā tamlīdzīga! Pēc stundas 180 grādos un 10 minūtēm 200 grādos kūka beidzot ir gatava, tomēr izskatās pilnīgi citāda, nekā viņai. Garšo arī citādi. Bet labi. Smilšu mīklas pamatiņš ir pussakaramelizējies un garšo nedaudz kā Dumle konfekte. Rabarberu vidiņš ir slapjš, tāds, kādam jābūt pie tāda pamatiņa. Tas pats bija arī Carnikavas kūkai (mamma piezvanīja un izstāstīja, kā tur viss beidzās). Kūka, respektīvi, ir tāda, kādu ēd pat kūku neēdāji (mans tētis) un rabarberu neēdāji (mana vecmāmiņa). Nu tātad esmu atklājusi jaunu receptes variantu.
Tomēr nākamreiz uzlikšu krāsni uz 200 grādiem jau no paša sākuma. Tad redzēs.

Klik | Izteikties | Add to Memories


Comments {0}