« previous entry | next entry »
16.. Aug, 2020 | 01:10 pm
Kā pagatavot kabačus (arī cukini. ērtības dēļ sauksim visus turpmāk par kabačiem):
1) svaigu kabaču "spageti" vai vnk mazus gabaliņus kā salātu sastāvdaļu
2) uz lielas uguns ātri apcept ceturtdaļšķēles (lai neizšķīst un ir garšīgi)
3) pildīt "laiviņas"
4) cept kabaču vai kabaču/kartupeļu pankūkas
5) savārīt kopā ar tomātiem un burkāniem, sanāk manas bērnības mīļākais ķomsis, ko aukstu likt uz baltmaizes vai siltu ēst vakariņās vai likt burkās ziemai
6) vārīt ziemai - paprika+čili+kabači
7) saldēt (ceturtdaļšķēles un rīvētus)
ko vēl??? viss augstākminētais jau izmēģināts.
ja nu kas, par_velti komūnā jau ierakstīju, bet man ir izaudzis ļ. daudz kabaču, varu kādam piešķirt!
1) svaigu kabaču "spageti" vai vnk mazus gabaliņus kā salātu sastāvdaļu
2) uz lielas uguns ātri apcept ceturtdaļšķēles (lai neizšķīst un ir garšīgi)
3) pildīt "laiviņas"
4) cept kabaču vai kabaču/kartupeļu pankūkas
5) savārīt kopā ar tomātiem un burkāniem, sanāk manas bērnības mīļākais ķomsis, ko aukstu likt uz baltmaizes vai siltu ēst vakariņās vai likt burkās ziemai
6) vārīt ziemai - paprika+čili+kabači
7) saldēt (ceturtdaļšķēles un rīvētus)
ko vēl??? viss augstākminētais jau izmēģināts.
ja nu kas, par_velti komūnā jau ierakstīju, bet man ir izaudzis ļ. daudz kabaču, varu kādam piešķirt!
bezkof
from: Slinkuma maiss
date: 2.. Jan, 2021 - 08:15 am
Klik
dekafinēšanas metodi nezinu, bet katrā ziņā viņi paši tās pupas nemazgā, kā kalve, bet tikai grauzdē jau dekafinētas
Atbildēt | Kārlis Streips
Re: bezkof
from: Slinkuma maiss
date: 2.. Jan, 2021 - 08:22 am
Klik
un stradas pupas arī ir swiss water, jā
https://stradacoffee.lv/Coffee/Decaf-Gre
Atbildēt | Iepriekšējais