Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - Komentāri

[info]thehe16. Jul 2008 15:16 Jauns rekords / sasniegums!

Vakar bija UK Formula 1 Manager šīs sezonas pirmspēdējais posms. Kā jau visiem maniem lasītājiem tas ir zināms, mēs ar Salvi katru sezonu deram par šo lietu dažādas derības, no kurām lielākā summa, protams, tiek likta uz to, kurš no mums abiem finišēs augstākā vietā kopvērtējumā. Lai arī kā ir bijis iepriekš (vienu sezonu viens uzvar, citu - otrs), bet vispārīgi šī spēle ir tā izveidota, lai dalībnieki puslīdz līdzīgi spētu savā starpā cīnīties, līdz ar ko līdz šim viss bija izšķīries tikai pēdējā sezonas posmā.

Pirms vakardienas (pirmspēdējā) posma man bija 8 punktu pārsvars kopvērtējumā pār Salvi. Startējis vien no 15. starta vietas, posmā tomēr pamanījos finišēt.. 4. vietā!! Salvis bija sestais.. Ap šo brīdi jau vērīgākais lasītājs spēj pats sarēķināt, kāds ir mans punktu pārsvars pār manu sīvāko konkurentu pirms pēdējā posma - 10 punkti..

Šajā brīdī varbūt kādam varētu vēl uznākt neliels apmulsums - kas notiek, ja diviem spēlētājiem sezonas beigās ir vienāds punktu skaits, kā tad nosaka, kurš no viņiem ir augstāk? Vai tāpat kā reāli F1 - kuram vairāk labāku vietu? Vai kā? Izrādās, ka.. vai kā - vienāda punktu skaita gadījumā augstāk tiek ierindots tas, kuram ir palicis pāri vairāk naudas. Jāpiebilst, ka šobrīd man naudiņa ir ap 18 miljoniem, kamēr Salvim - ap 7 miljoniem, līdz ar ko es pirmo reizi savā uk derību karjerā varu svinēt uzvaru kopvērtējumā vēl pirms sezonas beigām.. :) Vēl gan nav zināms, precīzi cik lielu summu es būšu šajās derībās vinnējis, jo vēl to ietekmēs dažādi faktori, kas būs atkarīgi arī no pēdējā posma rezultātiem, taču kopvērtējumu esmu vinnējis, un līdz ar to arī kopējā derību bilance šajā sezonā būs man par labu! (H)

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.