Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - Komentāri

[info]thehe10. Apr 2008 16:01 Atkal esmu monstrs! 8)

Vakar treniņā bija roku diena un man bija plānots sākt forsēto treniņu spiešanā guļus. Tā kā līdz šim biju sācis spiešanu ar 75 kg un 12 reizēm, turpinot ar 80, 85, 90, 95 un 100 kg un attiecīgi 10, 8, 6, 4 un 2 reizēm, pie kam tās 2 reizes bez piepalīdzēšanas bija izdevies uzspiest tikai vienu reizi - iepriekšējā roku dienā -, tad nolēmu šoreiz sākt ar 80 kg un 12 reizēm, domājot, ka tad nu gan es visu pats nespēšu uzspiest un Aivars varēs man palīdzēt, tādējādi nodrošinot mani ar forsēto programmu..

Pirmo piegājienu uzpiedu pats saviem spēkiem, kā jau biju domājis, un tam sekoja analoģiski izpildīts otrais piegājiens - 85 kg un 10 reizes. Par trešo piegājienu man jau bija radušās šaubas, vai uzspiedīšu vai nē, tāpēc lūdzu Aivaram nekur tālu neaiziet ;) Tomēr uzspiedu arī 90 kg 8 reizes.. Ceturtajā piegājienā Aivars jau stāvēja aizmugurē no paša sākuma, jo biju gandrīz pārliecināts, ka 95 kg jau nu 6 reizes pats saviem spēkiem uzspiest nevarēšu gan. Kā nu gadījās, kā ne, bet uzspiedu gan.. Par 100 kg biju jau pilnīgi pārliecināts, ka neuzspiedīšu, jo iepriekš bija tikai vienā gadījumā izdevies uzspiest 2 reizes, taču paveicu neticamo un uzspiedu 4 reizes.. Aivars mani nolamāja, ka viņam nekas nepaliekot, ko darīt :D

Pēc tam, kad biju arī 105 kg uzpiedis 2 reizes pats saviem spēkiem, Aivars uzstādīja man ultimātu - vai nu es ļauju tagad viņam palīdzēt, spiežot 110 kg vai arī man nākšoties mocīties 2 reizes.. Un, ja uzspiedīšot 2 reizes, tad nākšoties mocīties ar lielākiem svariem, kamēr vairs neuzspiedīšu.. :( Tā nu man nekas cits, protams, neatlika kā 110 kg ļaut vilkt Aivaram ;)

Tā nu man nekāda forsētā programma nesanāca. Nākamreiz laikam jāsāk ar 95 kg un 8 reizēm ;)

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.