Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - Komentāri

[info]thehe10. Jul 2007 14:07 Nepierasti bez sakariem..

Jau 2 dienas dzīvoju bez mobilajiem sakariem. Pats sakaru trūkums varbūt arī nav tik traka padarīšana, bet trakāka ir cita lieta - tieši paša mobilā tālruņa (kā priekšmeta) trūkums.. Patiešām - visu laiku nejauši gribu kaut ko ar to darīt.

1) Vispirms jau, no rīta pamostoties, vajag paskatīties, cik ir pulkstenis.. stiepjos jau pēc telefona, jo cita pulksteņa nav, kad atceros, ka tas tak miris.. nekas cits neatliek, kā gaidīt, kad BBBrokastīs vīri paziņos pareizu laiku.
2) Gatavojoties iet ārā no dzīvokļa, standarta rituāls ir sabāzt kabatās un citur visu nepieciešamo šādā secībā:
- naudas maks;
- tehniskās pases un apdrošināšanas maks;
- atslēgu saišķis;
- auto atslēgas;
- flash disks;
- mobilais tālrunis;
- brilles;
- saulesbrilles;
- auto magnetolas virsmiņa
Tā nu, manu mīļo lasītāj, pats saproti, ka, nonākot līdz atzīmei `mobilais tālrunis`, notiek aizkavēšanās, īss pārdomu mirklis, mocoties neziņā, līdz nāk atskārsme par minētās iekārtas pāragro nāvi..
3) Braucot liftā lejā uz 1. stāvu un dodoties ārā no mājas, nepieciešams paņemt rokās tās lietas, kas, mašīnā sēžot, nav jātura kabatās - auto magnetolas virsmiņu, saulesbrilles, mobilo tālruni un auto atslēgas.. secinu, ka no tām varu paņemt rokās tikai 2 lietas nevis 3 (saulesbrilles nonāk uz galvas virsmas), un tas, protams, atkal manī rada zināmu diskomfortu..
4) Iekāpjot auto, virsmiņa nonāk pie auto magnetolas, atslēgas nonāk aizdedzē, radaru detektors (paņemts no bardaka) nonāk tam paredzētajā vietā, bet mobilā tālruņa vieta paliek tukša, tādējādi visu ceļu man atgādinot par drausmīgo nāves faktu..
5) Gatavojoties izkāpšanai no auto, pie vietas tiek nolikts radaru detektors un auto magnetolas virsmiņa, no aizdedzes tiek izņemta atslēga, tiek aizvērts logs un, jau kāpjot ārā, no ierastās vietas tiek paņemts mobilais tālrunis.. ak, pareizi, netiek paņemts tālrunis, bet roka vien novicinās gar tukšu gaisu, un nu jau arī smadzenes ir piefiksējušas tālruņa iztrūkumu..
6) Ejot darbā augšā pa kāpnēm, ierasta procedūra ir nomainīt saulesbrilles pret parastajām, kā arī nomainīt mobilajā tālrunī profilu `laukā` uz profilu `parastais`.. roka ieslīd kabatā, bet vīlusies tūlīt jau atkal to atstāj..
7) Ejot pusdienās, nav, ko paņemt līdzi no darba galda virsmas.
8) Ejot mājās, nav, ko paņemt līdzi no darba galda virsmas.
9) Ejot uz treniņu, nav, kur piefiksēt laiku.
10) Ejot gulēt, nav, kur uzlikt modinātāju..

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.