Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - 25. Maijs 2007

25. Maijs 2007 12:05 Trenažieru zāles stāsts

Vakar izdomāju, ka beidzot esmu 2 mēnešus atkal pēc pārtraukuma trenējies un ir laiks atsākt forsēto treniņu (palielinot svaru un samazinot reižu skaitu piegājienā). Tā nu spiešanu guļus sāku ar 65 kg, uzspiežot 12 reizes kā plānots. OK, nākamajā piegājienā uzliku 70 kg, lai uzspiestu 10 reizes. Uzspiedu 12.. OK, uzliku 75 kg, kurus plānots uzspiest 8 reizes, uzspiedu 12.. Tīri normāli. Pienāca viens tips un pajautāja, cik man vēl reizes, atteicu, ka 2, šis atnāca ar savu solu un nostājās blakus. Tas man uzvēla papildus slodzi, steidzināja mani, nedabūju pienācīgi atpūsties, bet tomēr 4. piegājienā 80 kg uzspiedu 10 reizes, nevis 6, kā bija plānots.. Taču tips stāvēja aizmugurē. Pirms pēdējā piegājiena gan pavisam pavisam maz dabūju atpūsties, līdz ar ko 85 kg tika uzpiesti vairs tikai 4 reizes (tipam pēdējā reizē nedaudz piepalīdzot), kas gan ir tieši tik, cik plānots ;)

Ko no tā varam secināt, manu dārgo lasītāj? Vērojams progress.. Nepaies ne 10 gadi, kad jau būšu atguvis savu agrāko formu, tas priecē! :)

P.S. Tiesa gan, vēlāk, spiežot sēdus, nedaudz savainoju muguru, bet nekas nopietns, tā jau arī agrāk ir gadījies, domājams, ka drīz pāries.

2 raksta - ir doma

25. Maijs 2007 17:09 Ja tā padomā, baisi sametas..

Iespējams, tieši šobrīd recenzents lasa manu maģistra darbu..

1 raksta - ir doma

Back a Day - Forward a Day