Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - 30. Janvāris 2007

30. Jan 2007 14:45 Mēnešbiļešu tantas izlēciens

Gāju shodien pakaļ mēnešbiļetēm - gan tramvaja, gan arī autobusa un trolejbusa. Kā zināms, lai dabūtu studentu atlaidi pirms tam jāsagrābjās un jāaizpilda anketa. Tā kā jau kuro mēnesi pēc kārtas rakstāmpiederumu aizmirsu darbā, tad no šiem diviem iepriekšminētajiem darbiem ar anketu patiesībā spēju paveikt tikai vienu - sagrābties. Tā nu ar tukšu anketu gāju uz mēnešbiļešu kantori LU ar domu pajautāt pildspalvu tur un aizpildīt uz vietas. Tā nu citēju mūsu sarunu ar mēnešbiļešu tantu:

me : var pildspalvu aizņemties?
tanta: tikai nenozodziet!

:D

2 raksta - ir doma

30. Jan 2007 14:49 Semestris galā!

Dabūju šodien pēdējo atzīmi. Bet tagad gribēju ne par to.. Lieta tāda, ka (atkal jāteic sentautiešu gudrība - `kā zināms`) šajā semestrī vadīju bakalauru 1. kursam praktiskos darbus programmēšanā, tas ir, vadīju lekcijas un jutos kruts. Bet, kā zināms ( :D ), 2. semstrī vairs šāda forma kā praktiskie darbi šajā priekšmetā nav, līdz ar ko es principā paliku bez darba un bez uzturlīdzekļiem. Traki gan, bija jau lieli plāni..

Parunājos šodien ar Jāni un Āriju (nesaistītas sarunas), un abos gadījumos man tika kā viens no variantiem ieteikta sava kursa veidošana.. Šobrīd gan tā man šķiet kaut kāda nereāla utopija - pašam izdomāt no nulles kaut kādu atsevišķu B daļas kursu, tur piereģistrēt to kā nākas, iziet visiem tiem procesiem cauri, tad lasīt lekcijas un pašam pēc savas vēlmes izveidot vērtēšanas sistēmu, kā arī beigās likt atzīmju grāmatiņā un ieskaišu lapās vērtējumus. Njā, tas izklausās ļoti nopietni un līdz ar to man nerealizējami ;) Bet, ja tā labāk padomā, varbūt, ka L valodas būtu pelnījušas savu kursu.. Tikai to nāktos saskaņot ar ļoti daudzām personām - sākot jau ar profesoru Bārzdiņu, kurš māca metamodelēšanas pamatus kaut kādā no bakalauru kursiem, un beidzot ar datorikas nodaļas vadību, kurai būtu jālemj par šāda kursa lietderību utt.. Katrā ziņā tas noteikti nav mans plāns uz 2007. gada pavasara semestri! :D

2 raksta - ir doma

30. Jan 2007 22:43 Vienā dienā..

.. Jā, par daudz notikumu vienai dienai! Bet vispār jau neslikti! :)

4 raksta - ir doma

Back a Day - Forward a Day