Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - 29. Decembris 2006

29. Dec 2006 00:27 Noderīga lieta

Ziemassvētku laikā visi kā ķerti krituši uz vertikāli virzītām augošām piramīdām, kādām pēc noteikumiem būtu jābūt ik katrā miteklī, vai tas liels vai mazs. Bet tradicionālajām Ziemassvētku eglītēm nu ir parādījies aizvietotājs - alternatīvs statenisks verķis, kuru arī var uzstādīt 23. decembrī un ap kuru arī var diet un priecāties - Festivus truba! Jāteic - būtu interesanti tādu ieviest savā midzenī, par prieku viesiem, kas, nākot ciemā, cer sagaidīt varbūt ko citu!

ir doma

29. Dec 2006 00:33 Jā, pavisam piemirsu!

Var jau būt, ka nav tik svarīgi, bet nu tomēr - šis bija pirmais ieraksts atkal man šeit pa ilgiem laikiem! Mani uzticīgākie fani (kādu, nešaubos, nav mazums) atkal var lēkt no prieka gaisā! Nezinu gan, vai atkal puslīdz regulāri te kaut ko iebīdīšu, kā vecajos labajos laikos, bet nu cerība mirst pēdīgā..

ir doma

29. Dec 2006 01:00 Policijas sāga!

Jā, nu diemžēl šī Agra-prāt (skatīt komentāru) ļoti interesantā seriāla uzņemšana tika izbeigta līdz ar 9. sērijas izklāstu.. un patiesībā ļoti zīmīgi, jo, lai arī tas bija viens no pēdējiem maniem komentāriem šajā vietā (līdz šai dienai), tomēr arī policijas sakarā lietas tika izbeigtas. 2005. gada 23. decembra sods ir (pagaidām) pēdējais manā autobraucēja karjerā.. Nu, patiesību runājot, jāteic, ka pēdējais par ātrumu.. vēl vairāk - pēdējais par pārkāpumu, par kuru piešķir soda punktus. Tā jau niecīgie stāvēšanas aizlieguma pārkāpumi ir bijuši kāds pārītis - 5 naudiņas par stāvēšanu zaļajā zonā un 10 naudiņas par stāvēšanu uz tilta (:D), kas vēl nav samaksāts.. Jā, un vēl reiz mani gribēja apstādināt, bet es nestājos, cits nekas jauns arī šajā sakarā nav noticis un līdz ar to laikam varu paziņot, ka šis seriāls tiek oficiāli izbeigts! ... ... ... Viss!

ir doma

Back a Day - Forward a Day