Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Zhurnaala tituls here - 18. Oktobris 2004

18. Okt 2004 10:54 Vakarnakts filma

Laikam `Ciinjas klubs`, bet iisti nezinu, gaaja pa TV3 (laikam) un beidzaas kaados 2:30 naktii. Nosaktiijos... tas man lika par daudz ko aizdomaaties... kaada jeega ir manai sasodiitajai dziivei? Es straadaaju nozheelojamu darbu, kas man nesagaadaa nekaadu prieku, dziivoju dziivoklii, par kuru esmu spiests izdot teju pusi algas, laika noziimiigaam lietaam man neatliek... un taa es pavadu visu sev atveeleeto laiku uz shiis zemes... kaada no taa jeega? nekaada... es gribeetu dariit tikai to, kas man patiik, riikoties mirklja iespaidaa, nepakljauties standartiem, dziivot taa, lai mani atceras... kaut vai slikti, bet atceras... nu nez, kaut ko vajag mainiit, es veeleetos visu mainiit savaa dziivee, bet laikam jau neesmu speejiigs... besiigi!!!

ir doma

18. Okt 2004 16:44 Negaidiitas beigas - 5. seerija

(4. seeriju un noraades uz ieprieksheejaam seerijaam skatiit sheit)

Taatad biju shon uz Klijaanu ielu 4. Bet nu nekaa no gaidiitaa taa arii nebija, inspektors mani sagaidiija, pastaastiija, ka par shaadu lietu vinji anuleet protokolu nevar, paraadiija kaut kaadaa mistiskaa graamatinjaa punktu par gramatiskaam kljuudaam protokolos (tos driikst jebkuraa briidii izlabot), pastaastiija veel sho to un teica, lai citreiz esmu gudraaks (laikam ar domu, ka vajag piesieties par buutiskaakaam lietaam - taa jau visai laipns tas instruktors bija un nekaadu ljaunu pieskanju vinja runaa nemaniiju...).

Tad nu laikam arii vairaak seerijas nebuus... kaut gan - kas zin, mosh atkal sanaaks kaada sakjershanaas, rakstiishu atkal ;)

P.S. Vieniigaa interesantaa lieta shodien bija taa, ka, aizejot liidz savai mashiinai, lai brauktu uz policiju, atradu pie stikla pieliimeetu ziimiiti: `jeshkjo raz tak pastavish mashinu, ...` (triis punktu vietaa kaut kas arii bija rakstiits, bet nevareeju salasiit :)) Domaaju - kaads dranjkja gabals pieliimeejis, bet ne - lapinja bija no `valsts auto inspekcijas`...

ir doma

Back a Day - Forward a Day