22 February 2006 @ 10:54 am
Manas kaites  
Bah, ciest nevaru dakterus un vietas, kur viņi sēž. Visādas vecas tantas, onkuļi un citi tādi te sēž un elš un pūš, burza savītušos pirkstos savas receptītes un smird pēc penicilīna. Tā vien liekas, ka dabūšu nevis ārsta zīmi bet miršanas apliecību.

Un sasodīts, man ir vai nu bronhīts vai pneimonija(?!). Ejiet nafig, nedzeršu nekādas antibiotikas un uz rentgenu jau nu vēl mazāk taisos braukt. Manis pēc kaut kātus atstiepšu.

Bet pozitīvais moments - man ir jauna diršamklade. Ziniet, tāda bezgala jauka lieta, ko agrāk dēvēja par dienasgrāmatu. Tagad tādiem pašiem nolūkiem kalpo šie te blogi.
 
 
( Post a new comment )
[info]inx on February 22nd, 2006 - 11:55 am
par to miršanas apliecību tev taisnība... man ir tādas pašas sajūtas.
(Reply) (Link)
Sindra[info]galadriela on February 22nd, 2006 - 12:21 pm
Diršamklade ir baigi oki!
Tur ir jāraksta visas savas bēdas un lielie prieki.

Lai skaudīgie ļautiņi nenoskauž.
Blogi NAV dienasgrāmatas.
Īpaši jau publiskie.
(Reply) (Thread) (Link)
Sīkzvērs[info]thegoat on February 22nd, 2006 - 12:38 pm
Bet tas jau netraucē tautu te novadīt visu, ko akurāt nevajadzētu :) Laikam jau uzmanības trūkuma dēļ un arī tādēļ, ka te rakstīt ir nesalīdzināmi ērtāk un ātrāk ^_^ Turklāt nav jāmaksā (ko gan vajag darīt lai iegūtu diršamkladi)

Bet tagad ir nejēgā jauki ar nenovīdīgu smīniņu skatīties uz citiem kamēr aiz muguras negausīgi apkampta privāta izgāztuvē ^^
(Reply) (Parent) (Link)
[info]loverman on February 22nd, 2006 - 11:43 pm
:-)
Jā, tur es pilnīgi piekrītu - medicīna iekš LV sūkā un smird! Labi, ja Tavuprāt pēc pencilīna! Man gan liekās, ka vairāk pēc Padomju laika un prastuma ar nedaudz baciļu piegaršas, ož tas viss... :-)
(Reply) (Link)