((Anonīms)) wrote 27. Marts 2015, 08:32
LZS kogress 28.03.2015. 10:00 Jelgavas pilii
Šīs nedēļas nogalē, 28. martā, plkst. 10.00, Jelgavā, Latvijas Lauksaimniecības Universitātē, notiks ikgadējais Centriskās partijas Latvijas Zemnieku savienība (LZS) kongress. Tajā piedalīsies vairāk nekā 360 kongresa delegātu un viesu.

Kongresā ar ziņojumu par līdz šim paveikto un nākotnes iecerēm uzstāsies partijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Delegātus uzrunās arī labklājības ministrs Uldis Augulis, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs un Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule. Par jaunākajiem socioloģiskās aptaujas rezultātiem kongresā informēs pētījumu centra SKDS vadītājs Arnis Kaktiņš.

Atbilstoši LZS statūtiem, šogad kongresa uzdevums būs ievēlēt partijas priekšsēdētāju, viņa pirmo un otro vietnieku, kā arī desmit valdes locekļus (pa diviem no katra reģiona), LZS centrālās revīzijas komisijas priekšsēdētāju, centrālo revīzijas komisiju četru cilvēku sastāvā un goda tiesas priekšsēdētāju.

Lai LZS valdē nodrošinātu visu reģionu vienlīdzīgu pārstāvniecību, pēdējo mēnešu laikā visos piecos Latvijas reģionos ir notikušas LZS reģionālās konferences, kurās zemsavieši izvirzīja savus kandidātus LZS amatpersonu vēlēšanām. Visās LZS reģionālajās konferencēs par partijas priekšsēdētāju izvirzīts līdzšinējais LZS priekšsēdētājs A.Brigmanis.

LZS ir viena no lielākajām partijām Latvijā. LZS veido 1292 biedri, kuri apvienojušies 69 nodaļās.

LZS ar Latvijas Zaļo partiju veido politisko apvienību Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS). ZZS ir noslēgts sadarbības līgums arī ar Liepājas partiju, partiju „Latvijai un Ventspilij” un politisko novada attīstības biedrību „Līvāni”.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai!

Aicinām piedalīties LZS kongresa norisē! Savu dalību lūdzam pieteikt līdz 26. martam, zvanot pa tālruni 29533172 (Dace Kārkliņa, ZZS preses sekretāre).


Informāciju sagatavoja:
Dace Kārkliņa
Zaļo un zemnieku savienības preses sekretāre
Tālrunis: 29533172, e-pasts: info@zzs.lv
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: