((Anonīms)) wrote 11. Maijs 2013, 14:11
zane
ehh, latviete. Kad Tu ar vērienu iemācīsies reizi gadā sapulcēties da jebkurā vietā. Pie pieminekļa, milzīgā šķūnī, naktī zoodārzā, bet tā no sirds. Apkārt vēl 150 000 cilvēku un uz skatuves Viktors Zemgals iemauks laika diktora balsī .. un visi priecīgi, visi dzer, vicina lakstus un sabučojās. Tad arī Tu sapratīsi tos cilvēkus. Normāla, labi organizēta balle Rīgas iedzīvotājiem ….
a Tu pa blatam ieķersi dziesmassvētku biļeti no Martas, 5as stundas sēdēsi estrādē un klausīsies da best latviešu kordziedātājus, no visām tēvzemes malām .. juhhhū, uz tualeti vispār iet nau bazara, jo ko nez rindas blakussēdētāji padomās, ka es te pacēlumā laužos cauri ?, oij un tur vēl tā rinda 672 metri tikai mīstoties celīšos jāpagaida ?!
Pālī cilvēki pēkšņi sākuši krist acīs ?! A no Piena kādu puķubērni katru rītu gāžas, paši domā, ka uz māju ? Ja gadās kautkur televizora pa ceļam ar hokeju, paskaties kādi ir mūsu hokej fani, atsevišķi protams, bet ko gan televīzijas operators grib labāk filmēt, tos kuri kratās, resni vai klanās. Nopietnās sejas ar papīra aldara ķiveri galvā nevienu neinteresē. Un tad tur izlec ārā tādi mūsējie 4 gabali saulesbrillēs sēž. Atnākuši noskatīties Latvijas Krievijas maču saules arēnā ?!
Par svētku un kopības sajūtu vispār nav jēgas runāt, Tu izgāji cauri pasākumam un redzēji.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: