((Anonīms)) wrote 18. Oktobris 2012, 00:04
PAR ŠO RAKSTU
Lai arī kā, vēlos pievērst uzmanību, ka Tavā rakstā ir novērojams liels vārdu un sinonīmu trūkums, kas liek rakstu uzskatīt par nebaudāmu jau pēc pirmās rindkopas.
Žēl arī tas, ka neesi apskatījusies vairāk par vienu raidījumu un centies izteikt pēc iespējas vairāk pretenzijas.
Ar pārliecību varu teikt, ka ,,vecais āksts no ,,Dailes" dramatiskā pulciņa" ir nozīmīgāks cilvēks Latvijas vēsturei nekā, Tu. Lielākā daļa cilvēku tic, ka pēc horoskopiem nosaka savstarpējo saderību, neuzskatu, ka šis arguments bija pieminēšanas vērts, to varētu teikt tikai gadījumā, ja vien Māra nebūtu astroloģe un izteiktu domas, kurš horoskops ar kuru sader.
Uzskatu, ka stilu katrs izvēlas pats, un Jurita pati ir atbildīga par to, ko ir uzvilkusi un kā tas kadrā izskatās. Manuprāt, 22 gadi nevar un nav vajadzības apzīmēt ar vārdu ,,sīka", katrs ir tik pieaudzis, cik jūtas, tas vairāk atkarīgs no iepriekš dzīvē piedzīvotā. (Tavs raksts vispār liek domāt, ka gadu skaits nav sasniedzis 22).
Man gan nelikās, ka izvēlēsies trešo meiteni, tiešām par visiem 100% biju pārliecināta, ka viņš izvēlēsies 1.
Gribētu redzēt, kā Tu izveido kaut ko, kaut mazliet labāku! Un vēlos vērst Tavu uzmanību, ka Ēķim jau vari rakstīt, bet viņš tur šobrīd neko nenosaka, tā ka tāda mīlas vēstule no Tavas puses tā vien būs.

Tomēr, ar pirmspēdējo teikumu par Fēliksu, liki pasmaidīt, paldies par to!

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: