Fri, Sep. 27th, 2019, 05:48 pm
[info]tethys_: Mantas

Es gribu lielu māju ar lielu garderobes istabu, un ar veselu milzīgu zāli mantām. No tās varētu ik pa laikam izvilkt dārgumus un mainīt ikdienas dekorācijas.
Rīt mantu maiņas pasākums, bet es neesmu droša, ka tikšu. Ļoti gan gribētos, bet iesnenis.
Vēlreiz pārlasīju pasākuma tekstu, un pamanīju, ka ir ieteikums nest to, kas kādam būtu noderīgs. Tas man atgādināja mūsu drēbju maiņas pasākumus meiteņu vakaros. Ir viena čiksene, kas nes ne tikai pavisam novalkātas, bet arī saplēstas drēbes. Un es ar to nedomāju smuki pa vīlīti izirušu, ko viegli sašūt. Es domāju izdilušus caurumus. Un kas ir ļaunākais - saplēstas, netīras apakšbikses, zeķes un zeķubikses. Man vienkārši kauns uz to skatīties. Nekad neviena nav tādas lietas ņēmusi, bet viņai nepielec. Es jau, protams, pajautātu, vai viņa pati ņemtu saplēstas zeķubikses, kuras izvelkot smird pēc sieriņiem, un izdilušas biksītes ar dzeltenu traipu kājstarpē, bet esmu ļaunais gars, ko visu laiku nosoda par nepietiekamu iecietību. Tad nu neko nesaku.
Man vienmēr priekšstats ir tāds, ka lupatas grīdas mazgāšanai tu vari kādam atdot, ja zini, ka ir vajadzība, un arī tās ir vispirms caur veļasmašīnu. Iedauzītus traukus var atdot mākslas projektiem vai tai vienai vietai, kur par maksu iet traukus plēst. Normāli ir neiedomājami piedāvāt kādam ieplēstu krūzīti, lai cik viņa skaista bijusi. Tādas lietas mēs dažreiz paši lietojam, bet tādu ir ļoti daudz, visādos veikaliņos utt. Ja tu specifiski nezini, ka ir kāds, kas kaut ko tādu ņemtu, nevajag nest atkritumus. Tas pazemo un padara sliktākus mantu maiņas pasākumus. Saplēstas drēbes taču nepieņem pat dabas katastrofu upuru apgādāšanai. Ja vēlies atdot, tad vispirms sašuj. Varu gan piebilst, ka pāris reižu neesmu ilgi nenēsātām drēbēm pamanījusi kādu atirušu vīlīti, bet tās ir kopumā labas drēbes, ko atdodu, un tas ir bijis neuzmanības, ne tīšas nevērības dēļ.
Šajā mājā ir daudz mazāk vietas, kur izvietot mantas. Ļoti daudz ko esmu izmetusi un pārdevusi, atdevusi, kad izvācos no Jēkabpils. Tomēr ir šis tas, ko atdot. Pāris mantas no Ebay, kas pienāca ne tādas, kā gribēju, bet kuras bija pietiekami lētas, lai nebūtu jēgas sūtīt atpakaļ. Kaut kas paņemts, bet nav sākts lietot tomēr. Maz mantu, bet tomēr. Kaut nu justos rīt jau labāk. Gribas iet padalīties. Un cerams, ka tur nebūs zeķubikšu, kuras pakustinot put pa gaisu.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: