Mon, Oct. 8th, 2018, 09:43 pm
[info]tethys_: Nu gan viņi iedomājas sapnis

Sapņoju, ka dzīvoju raganu komūnā, kuras vadonis ir izvēlējies mani par vienu no savām piecām individuālajām audzēknēm. Visi citi varēja nākt tikai uz viņa grupu nodarbībām, bet mēs piecas mācījāmies augstākajā līmenī. Sanāca tāda kā stereotipiski nolamājamā kopiena - vīrietis, ap kuru pulcējas jaunas, skaistas sievietes. Visas piecas bijām ja ne skaistas, tad vismaz zem 40, bet viņam pašam kādi 50. Pārējo vidū kāda ceturtdaļa bija vīrieši.
Nodarbības bija rituālas, bija jāpilda dažādi maģiski vingrinājumi, daudz ceremoniālās maģijas, apļu vilkšanas, zīmējumi uz grīdas, smaržas, sveces un viss kā nākas. Bieži darbojāmies kaili, puskaili, tāpat bija jāsaskaras visādos veidos, bet man nekad tas nebija licis justies neērti, skolotājs nekad nbija neko nepiedienīgu atļāvies. Jutos ļoti labi šajās mācībās, lai gan dažkārt tas viss gāja tā kā par garu, bija ļoti jākoncentrējas, sanāca nogurdinoši.
Tad nu es vienu dienu mūsu mācību telpā dedzu sveces, kas bija garš pasākums, jo to bija simtiem. Bija paredzēts garš mācību rituāls. Man glaimoja, ka man uzdod daudzus svarīgus uzdevumus, bet tie dažkārt bija arī nekas īpaši svarīgs, kā iedegt 777 sveces. Tā nu es tur, murminot vārdus, dedzu sveces, līdz telpā ienāca skolotāja meita. Bija pierasts, ka viņa te šad tad nāk, lai gan oficiāli skolniece nebija. Es mazliet gribēju atpūsties, bija karsts, apsēdos parunāties, jo vēl bija laiks. Tad viņa man jautāja, kā tad mums ar viņas tēvu iet? Es teicu, ka labi, ka man patīk mācīties un uzskatu viņu par izcilu skolotāju. Viņa teica, ka ne par to runā. Neko nesapratu. Tad viņa kaut kādā tekstā, ko vairs precīzi neatceros, lika noprast, ka runā par mūsu romantiskajām attiecībām. Es biju šokā un teicu, ka nekā tāda mums nav. Viņa no sākuma domāja, ka negribu atzīt, jo mūsu kopienā tas bija aizliegts, bet es paliku pie sava, ka nekā nav.
Tad viņa saskuma un teica, ka tēvs gan būs bēdīgs, jo mani mīlot un uzskatot, ka mums ir attiecības, tikai mēs neko nedarām, lai nogaidītu, kad iziešu mācības un varēsim oficiāli būt kopā. Es vēlreiz noliedzu, teicu, ka neko tādu nezinu un arī negribu. Jautāju, kāpēc tad viņš ir to tā iedomājies? Meitene īsti nezināja, bet teica, ka vienu iemeslu varot iedomāties. Tēvs esot vienmēr teicis, ka es gribot būt kaila viņa priekšā, ka vienmēr izvēloties galveno vietu, un galvenajai personai jābūt kailai, un ka mani tas nemaz nemulsinot, un es vienmēr gribot viņam pieskarties.
Es atbildēju tā kā ir - ka mani interesē mācīties maģiju, ka gribu būt darbības centrā, jo tā var labāk iemācīties. Teicu, ka neesmu radījusi šo kailās maģijas novirzienu, un neesmu atbildīga par to, ka tajā sanāk saskarties ar kailiem cilvēkiem. Vēlreiz uzsvēru, ka vēlos mācīties.
Tad meitene pavisam samulsa un atzina, ka bieži vien jaunas raganas mēģinot tik ļoti izvirzīties priekšplānā, lai iekārdinātu skolotāju un panāktu kaut kādus labumus. Viņa nožēloja, ka es esmu iedomājusies, ka mani izraugās par galveno rituālu personu, jo esmu laba ragana. Patiesībā skolotājs bija it kā pakļāvies manai suģestijai un lika mani centrā gan lai pats varētu turēt uz manis rokas, gan lai atalgotu manu godkārību. Viņš bija pilnībā iedomājies, ka esmu no tādām skuķenēm, un šoreiz viņam tas nekaitināja, viņš pats bija parakstījies uz tādu.
Jutos kā mēslu gabals pēc šī atzinuma. Man bija licies, ka skolotājs novērtē manu darbu un raganas spējas, tagad jutos netīra un nožēlojama, un pieļāvu, ka ne tikai skolotāja meita tā domā, bet varbūt pat visa kopiena.
Tā arī sapnis beidzās.
Jāatzīst, ka man ir nācies saskarties ar uzskatu, ka savas brīvdomības dēļ esmu gatava gulēt ar kuru katru. Nav gluži tāds pats gadījums, bet laikam no kaut kā tāda tas viss arī izcēlās.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: