Thu, Jul. 26th, 2018, 11:50 am
[info]tethys_: Viss ir labāk

Protams, ka šis atkal ir kaut kas ko zaudēt, bet tāda ir pieķeršanās daba.
Kas te ir labāk:
Es vienkārši jūtos labāk, par spīti drausmajam karstumam, kurš JP mājā nekad tā neķēra.
Lieli logi ar daudz skaistāku skatu. JP mājā apkaŗt bija jaukas vietas, bet pa logiem konkrēti tās nebija redzamas. Man patīk, ja es ik pa laikam varu paskatīties ārā un tur ir skaisti.
Vēdināšana - plastmasas logi, kuru reāli var atvērt, visus, nevis tikai vienu. Man vajag gaisu.
Mēbeles un interjers man šeit patīk labāk, ir ērti.
Ir vēlme iet sēdēt ārā, kuru es nesaprotu, jo JP dārzs bija kādas 6x lielāks. Šeit vienkārši ir tāda sajūta, ka gribas dārzā.
Klusāks neizmērojami, nav blakām lielu ielu, maz trokšņotāju.
5min un esmu tiešām skaistā mežā. JP bija jāiet 20min līdz mežam ar kājām.
5min un esmu pie ezera. JP bija tās pašas 20min līdz ezeram.
Var ērti tikt līdz īstajai Rīgai, jo Jaunciems neskaitās.
Kas tur bija labāk:
Vēsāks. Tā māja nekad nesakarsa līdz līmenim, kad nevar vairs normāli dzīvot.
Ar kājām aizejamā attālumā bija gan labi veikali, gan Depo, gan pasts, kas man svarīgi. Te tomēr līdz tam visam ir jābrauc, jo Jaunciemā gandrīz nekā nav, un te nav tādi attālumi, lai ietu kājām uz Juglu vai Vecmīlgrāvi.
Radžu ūdenskrātuve bija nealīdzināmi skaistāka par Ķīšezeru. Man ūdeņi ir ļoti svarīgi, un, lai gan arī šeit ir jauki, Radži tomēr bija daudz foršāka vieta.
Daudz vietas, lielāka māja, kur visu izvietot, saimniecības ēkas un telpas mājās, kur likt mantas, ko nelieto ikdienā, vai ko negribas pa acīm. Te nekā tāda nav, tikai mazs šķūnītis malkai.
*
Jaunciems ir daudz labāks par JP. Man tur patika, bet pie sirds pa īstam nekad nebija. Tomēr zinu, ka tad, kad aizbraukšu, būs tā dīvaini, ka tā varētu būt pēdējā reize tajā mājā. Vai varbūt divas pēdējās, bet ne īpaši daudz vairāk. Uz pilsētu, protams, varēšu braukt, cik uziet. Domāju, ka reizi gadā gan jau arī turp aizbraukšu, jo Jēkabpils ir skaista, es tur daudz kā laba pieredzēju, un, lai gan pa īstam pie sirds nav, tomēr es neglābjami pieķeros visām vietām, kur dzīvoju.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: