Wed, Jan. 3rd, 2018, 05:36 pm
[info]tethys_: Sēras

Nu jau ir vieglāk. Sēras piemeklē tad, ja kaut kas uzkacina. Piemēram, Sīras kažoka krāsas apkakle, kas nomesta tur, kur viņa mēdza gulēt. Ar acs kaktiņu izskatās, ka tā ir viņa. Vai ieraksts par to, kā kāds nogaida ar kaķa iemidzināšanu, kamēr tam jau tek asinis pa muti. Turklāt ar to pašu slimību, kā aizgāja Sīra. Ja es būtu viņu vedusi uz sistēmām, mēģinājusi uzturēt pie dzīvības, viņa kādu laiku vēl būtu vilkusi dzīvību, kas zina, varbūt vēl tagad vilktu, lai gan diez vai. Bet tāds ieraksts man lika atkal aizdomāties... es zinu, ka saimnieki aiz sava egoisma uztur pie dzīvības kaķus drausmīgās ciešanās. Es taču to zinu. Un citi paši nežēlīgi moka dzīvniekus. Visa daba ir viena liela lopkautuve. Ciešanas katru sekundi.
Tomēr tad, kad kāda brūce vēl ir samērā svaiga, viņa tomēr atveras ik pa laikam pie mazākā pieskāriena. Pilnīgi bez pieskāriena vairs nē. Domās viņa man ir, bet smagas sēras vairs piemeklē tikai tad, kad kaut kas jo īpaši pieķer.
Tas ir labi. Es vēl ne to vien zaudēšu, tāpat kā visi citi, ja kādu laiku vēl dzīvošu. Pie tā ir jāpierod.
Ir jau pienācis nākamais nāves ziņojums. Pagaidām vēl nekonkrēts un ir cerība, ka tomēr tas būs kāds attālāks, nesvarīgāks cilvēks vai dzīvnieks. Pagaidām uz to vēl var cerēt.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: